Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleykum Beyler
Ben GTA 4 sorunsuz bir şekilde oynuyodum fakat bugun oyunu oynuyoken bir ekran sorunu ile karşılastım yardım ede bilirmisiniz sorunla ilgili resim paylaşacagım
Selamun aleykum
Arkadaşlar sistemin bu ama Gta San Andreas'da yüksek grafiklerde kasıyor :
işlemci : intel Core Dou 220 cift çekirdek
ram : 4 gb
ekran kartı: Atı readon 4333 512 mb
bu sistemde oyunu oynuyorum ama oyunun grafiklerini artırınca biraz küçük küçük kasmalar başlıyor ara...
Selamun aleykum beyler aylar sonra metin2 ye basladım ve çok aptalca bir sorunla karsılastım önceden bu pcde oynuyordum sorun yoktu sımdı olmaya basladı kurunca sorunuma gelirsek oyunu açıyorum hıc bırsey olmuyor, acılıyor ama oyunda hareket edeyım bıseye basayım hemen donuyor dıyelm ekranı...
arkadaşlar bunca zamandır oynuyorum gtayı hiç böle bi problem yapmamıştı şimdi ne olduysa bi türlü düzelmiyo,oyunu online oynuyorum,akşam oyundan çıktım kapadım pcyi sabah geldim yine oynicaktım oyun açılmıo,oyunun simgesine basıyorum basıyorum sadece o kum saati çıkıyo 34 saniye durup sonra...
Öncelikle Selamun Aleyküm
Arkadaşlar benim GTA 4 üm var (orginal degil ) ve arkadaşlarımla oynamak istiyorum Games for Windows Live istiyormuş ben de indirdim GfWL açılış ekranı geliyor(Games For Windows Marketplace diye resim geliyo ya) daha sonra hiçbişe olmuyo resim gidiyo görev yöneticisine...
Selamun Aleykum arkadaşlar ben bir ekran kartı hatası sorucaktım konuyu dogru yere açtıgımdan emin değilim admin'lerden özür diliyorum yanlış açmışsam arkadaşlar crysis 2 oyununa çift tıkladıgımda bi hata veriyor fotoğrafını atıcam yazıdan sonra işte bozula bilir veya çöke bilir diyo ekran...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.