Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta 4 serisini ayrı ayrı mı yoksa tek mi indirmek iyidir?

Gta 4 serisini ayrı ayrı mı yoksa tek mi indirmek iyidir?
0
169

Similar threads

Merhabalar GTA 4 yükleyeceğim, sistemimin özellikleri yeterli mi sizce? bi bakın Sistem Özelliklerim: İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 320GHz RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI Mobility Radaeon HD 2229 MB DirectX Sürümü: DirectX 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Buraya mı yoksa donanım bölümüne mi açsaydım konuyu bilmiyorum ama buraya karar verdimArkadaşlar bilgisayarıma bus driver oyununu indirmeden önce herşey normaldi gta san andreas ı oynuyordum fakat bu bus driver ı yükleyip daha sonra açmak istediğimde oyun çalışmadıGrafik kartı yetersizmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Kişi birden çok bozulan yemin için ayrı ayrı mı yoksa hepsi için bir kefaret mi ödemelidir? Bu konu hakkında bilgi verir misiniz? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, birden fazla yemini bozmanın, farklı çeşitleri bulunmaktadır: 1. Birden Çok Bozulan Yemin İster ard arda olsun ya da çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
326
Yapılan bir araştırma, kahvaltıda yumurta tüketmenin, beden yağlarının yakılmasında manâlı rol oynadığını ortaya koydukahverengimiyoksabeyazyumurtamiyemeli5c43dc6d86982jpegalt Kahverengi mi yoksa beyaz yumurta mı yemeli?Yumurta proteini, dıştan alınması gerekli olan ‘elzem amino asitleri’...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Grand Theft Auto serisi yakın dönemde çıkış yapan GTA: The Trilogy - Definitive Edition ile bizi üzse de oyun dünyasının en sağlam yapımlarıyla hatıralarımızda kalmaya devam ediyor. Özellikle GTA 4 ile 2008'de oyun dünyasını derinden sarsan seri, belki de yine aynı yapımla kendisi için de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt