Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%93 kadar oyunu bitirdiğimde son olarak caligua gazinosu soygunu görevini yapmıştım bundan sonra bi daha görev vermedioyun nasıl %100 olacak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar MerHaba Gta San Anreas !!! Görev Yardımı
görevin adı:Hayat bir Sahildir (bu türkçe adı)
görevin adı:life's a beach (buda ingilizce adı )
burda takıldım ,,dans edicez aşağıda ok gösteriliyor fakat num lock daki tuşlardan araba zıplatmadaki gibi yaptımğım zaman olmuyor yarım...
GTA SA ustasıyım siz bana yazın istediğiniz görevi ben size kendi açıklamamla cevap vereyim ama görevler sadece oyunu bitirdim yapamadığınız bölümleri yazın cevabını veririm fakat çok soru gelirse biraz geç cevap alabilirsiniz şimdiden özür dilerim
NOT:SA NIN GÖREVİNİ YAZMAYI UNUTMAYINIZ
Başlıkta da belirttiğim gibi çok acil yardıma ihtiyacım var Gta sa snow modunu yükledim (kurulmsuz) ilk başta oynadım güzelce sonra cle dosyasına bir kaç dosya daha atıım sonraki girişimde ama oyun bozuldu Sol üst böyle oluyor:
Sonrada böyle:
http:tinypiccomr2qunc5d5
Lütfen yardım ...
Merhabalar arkadaşlar bende nadiren gorulen bi hata var ve bu hatanın çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
şimdi hata şu ; gta 3 de olanını söyleyeyim ben ama gta vice citydede aynı şey oluyor belkide diğer gta lardada oluyordur ama bakmadım neyse şimdi yeni oyun başlatınca...
Öncelikle Bu Konuya Değer Verenlere Teşekkür Ederiz Evet Bildiğimiz gibi Gta Vice de Panzer Tank hilemiz yolun yakınına çıkıp panzer yazın sonra tanka binin caps locks düğmesine basın görev başlar görev başlayınca tankdan inin ve bıgbang yanın bu sayede 50 100 bölüm atlarsınız ve en zenginlerden...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.