Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA Vice City Ses Problemi

GTA Vice City Ses Problemi
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam arkadaşlar Benim problemim gta oyunumda sesin olmaması Nedense yüklemeyi doğru yaptığım halde ses gelmiyor Ripli olmasından kaynaklı olduğunu okudum ve galiba audio dosyasına ihtiyacım olduğunu sanıyorum Fakat audio dosyam var ve içindeki sesler çalışıyo ama oyunda yoklar Lütfen yardım edin arkadaşlar, iyi forumlar

Similar threads

arkadaşlar be torrent gta vice city indirdim oynu kuruyorum play cdsini takıyorum oyun çalışmıyor ama bir yanlış yaptıpımı farkettim ***** açarken mss32dll hatası veriyordu sonra *****i normal launcheriyle değiştdim meğersen mss32dll sysem32 dosyasına değil oyun dosyasıın içinde olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
GTA vice city var ses donanımı yok diyo ayarlarda Antivirüs prg yok her türlü şeyi denedeim acill
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Merhabalar arkadaşlar bende nadiren gorulen bi hata var ve bu hatanın çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdi hata şu ; gta 3 de olanını söyleyeyim ben ama gta vice citydede aynı şey oluyor belkide diğer gta lardada oluyordur ama bakmadım neyse şimdi yeni oyun başlatınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,500Konular
982,595Mesajlar
30,356Kullanıcılar
saki erolSon üye
Üst Alt