Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gül Tatlısı

Gül Tatlısı
0
178

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Gül Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

• 125 gram margarin yada tereyağı (Ben margarin kullandım)
  • 3,5 su bardağı un
  • 1 su bardağı ırmik
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 yumurta
  • 1 çimdik tuz
  • 1 vanilya şekeri,1 kabartma tozu
Şerbeti için;
  • 3,5 su bardağı su
  • 2,5 su bardağı şeker
  • 1 dilim limon

Gül Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hazırlanışı:.
  2. Öncelikle şerbeti hazırlıyoruz tencereye materyalleri ekleyip, 15 dk kaynatıp, kenara alıyoruz (Şerbet ılık tatlı sıcak olacak)
  3. Bir kaba un hariç bütün materyalleri yoğuruyoruz sirkeyide evvelden ekliyoruz ben unuttum.
  4. En son yavaş yavaş unu katıp yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  5. Şekil verip, tepsiye diziyoruz 20-25 dk 200 derecede fırında pişiriyoruz. Sıcak tatlıya ılık şerbeti döküyoruz afiyet olsun.
Not: Form verdikten sonra sarıp ortadan bıçakla kesiyoruz.

Gül Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Gül Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler Kurabiyesi için; 1 su bardağı süt2 su bardağı sıvı yağ (1 er parmak eksik)1 kahve fincanı irmik5 su bardağı un1 paket kabartma tozu1 paket vanilya Şerbet için; 3 su bardağı şeker3 su bardağı su1-2 damla limon suyu Gül Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Gül Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı irmik1 su bardağı yoğurt1 su bardağı eritilmiş margarin1 su bardağı sıvı yağ1 çk karbonat1 paket kabartma tozu1 paket vanilya5 su bardağı un Şerbeti için; 3,5 su bardağı şeker4,5 su bardağı su Gül Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Gül Tatlısı Tanımı Gül Tatlısı Nasıl Yapılır İçin Gereçler Şerbeti için; 3 su bardağı toz şeker3 su bardağı su3-4 damla limon suyu Hamuru için ; 1 çay bardağı yoğurt1 çay bardağı sıvı yağ125 gram tereyağı1 su bardağı irmik1 paket vanilya1 paket kabartma tozu2,5 su bardağı un Gül Tatlısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Gül Tatlısı Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı yoğurt1su bardağı irmik1 su bardağı sıvı yağ1 adet yumurta125 gr margarin3-4 su bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu Şerbeti için 2 su bardağı şeker2 su bardağı su Gül Tatlısı Tanımı Yapılışı Evvel şerbeti ocağa koyalım kaynasın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
İrmikli Gül Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 100 gram tereyağı (Oda ısısında)1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı yoğurt1 su bardağı irmik1 adet yumurtaKabartma tozuVanilyaAldığı kadar un İçine koymak için Bütün fındık Şerbeti için: 4 su bardağı şeker4 su bardağı suYarım limon suyu İrmikli Gül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt