iltasyazilim
FD Üye
Resimli Gulaş Tarifi
Gulaş Tarifi
Gulaş nasıl pişirilir
Gulaş Tarifi Resimli yapılışı
Gulaş Tarifi Resimli
Malzemeler
15 Kg Kuşbaşı Et 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber 12 Akarsu Kaşığı Acı Kırmızıbiber 1 Akarsu Kaşığı Kimyon 4 Adet Domates 12 Dal Maydanoz 1 Tatlı Kaşığı Nane 1 Tatlı Kaşığı Dereotu Tuz
Yemeğin Tarifi
Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin Kimyon ve tuz serpip karıştırın Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin Domateslerin kabuklarını soyup minik doğrayın Maydanoz, dereotu, ve naneyi ince kıyın Domates, maydanoz, dereotu ve naneyi yemeğe ekleyin Etlerin üstüne çıkmayacak değin su ilave edin Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya dek pişirin Pilav veya haşlanmış patates ile servis yapın
alıntıdır *
Gulaş Tarifi
Gulaş nasıl pişirilir
Gulaş Tarifi Resimli yapılışı
Gulaş Tarifi Resimli
Malzemeler
15 Kg Kuşbaşı Et 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber 12 Akarsu Kaşığı Acı Kırmızıbiber 1 Akarsu Kaşığı Kimyon 4 Adet Domates 12 Dal Maydanoz 1 Tatlı Kaşığı Nane 1 Tatlı Kaşığı Dereotu Tuz
Yemeğin Tarifi
Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin Kimyon ve tuz serpip karıştırın Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin Domateslerin kabuklarını soyup minik doğrayın Maydanoz, dereotu, ve naneyi ince kıyın Domates, maydanoz, dereotu ve naneyi yemeğe ekleyin Etlerin üstüne çıkmayacak değin su ilave edin Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya dek pişirin Pilav veya haşlanmış patates ile servis yapın
alıntıdır *