Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülben Ergen Şarkıcı Değildi

Gülben Ergen Şarkıcı Değildi
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gülben Ergen Şarkıcı Değildi 1548611425 1548611425 gulbenergensarkicidegildi5c4def65c6b1egulbenergensarkicidegildi5c4def65c6b1e http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabergulben25eylul&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg GÜLBEN ERGEN’İ TELİF HAKLARINI ALAMADIĞI GEREKÇESİYLE MAHKEMEYE VERMEYE HAZIRLANAN MEŞHUR LAF YAZARI ŞEHRAZAT SESSİZLİĞİNİ ÖNCELIKLE BOZDU: O BENİM İÇİN BİTMİŞTİR Kayahan ile Nilüfer aralarında yaşanan şarkı krizinin bir sözde, Şehrazat ve Gülben Ergen aralarında baş gösterdi Şehrazat da tıpatıp Kayahan’ın Nilüfer’e yaptığı gibi telif haklarını alamadığı gerekçesiyle Ergen’i mahkemeye vermeye hazırlandığını açıkladı Ergen yorum yapmazken Şehrazat sessizliğini bozdu Telefonla görüştüğüm meşhur laf yazarı bir hayli dertliydi: Ergen ile 25 yıldır konuşmadığınız dürüst mu? 25 yıldır hiç görüşmüyorum Size hediye ettiği ikinci el kolye yüzünden mi? Ben size doğum gününüzde boynumdaki kolyeyi yeni gibi versem bu hoşunuza gider mi? Bu koşul ağırınıza gitmez mi? Kolye meselesi dendiği süre meslek materyale dayanıyor gibi görünüyor Halbuki o materyalin altındaki düşüncedir beni rahatsız eden Size aldığı yüzüğü de geri göndermişsiniz Ben bu stil şeylere değerinde verseydim bana aldığı yüzüğü geri göndermezdim zaten Onun bana taktığı yüzüğü ben genç kızken takıyordum Ben onlardan fazla taktım Bana Kaşıkçı Elması’nı da taksa manâlı değil Bir insan yaptığı hediyeyi basına intikal ettirdiyse o armağan benim için zaten çöptür Yüzüğü denize fırlatacağıma kendisine yolladım, fena mı ettim? Değeri yüksek miydi? Benim için değil O Kadar 100 bin dolarlık, 50 bin dolarlık bir yüzük değil Olsa ne olur 100 bin dolarlık yüzük takmış olsaydı ne olacaktı? Hakkım ödenmiş miydi? Siz boşverin yüzüğü, kolyeyi bunların altına bakın Beni kaybetmiş mi kaybetmemiş mi? En önemlisi insan kaybetti Telif ücreti olarak size 1500 YTL ödediğini duydumB Bunun çok cüzzi miktarıyla başladı bu rakam oldu 4 yıl evvel bunun yarısından daha az alıyordum Zaten bu ödeme 2 seneye yakın yapıldı Ondan daha sonra araya doğumu girdi Ardından kesildi 2 yılda 100 bin YTL kazandınız mı? Yok hayır 2004’ün sonunda bana ödemeye başlamıştı 2 seneye yakın 1500 YTL alıyorum Kirada oturduğunuz dürüst mu? Kiracıyım Namusla bu değin oluyor Lakin yarın bir şarkım 7 kıtaya vurursa milyarder olacağım Gülben Hanım’a büyük emeğiniz geçti Ona 12 yıl emek verdim 99’da albümü çıktı Bunun 3 sene evvel laboratuvar çalışması vardı Basit yok Şarkıcı olmayan birini şarkıcı yapmaya çalışıyorsunuz Baştan çalışmanız imkansız mı? id Ben bitmişi yeniden başlatmam  

858,506Konular
983,096Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt