Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülben Ergen'den Selülit İsyanı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19

Gülben Ergen Selülit Tartışması

Gülben Ergen, Bodrum'da çekilmiş selülitli görüntüleriyle ilgili yapılan yorumlara isyan etti Ergen, 'Kadının teninin acımasızca araç gereç yapılması kadına şiddettir' dedi

Gülben Ergen, selülitli fotoğraflarının gazetelerde yayınlanmasına alev püskürdü Gazetecisinden akademisyenine çoğu bayan 'Sunuş biçiminizle aşağıladığınız tenim ve bedenimle üç evlat dünyaya getirdim' diyen Ergen'e yardım verdi Gülben Ergen'in selülitli fotoğrafları yeni bir gündem yarattı

Twitter'dan ayaklanma eden Ergen, tepkisini şöyle dile getirdi:

O selülitlerden daha önemli neler neler yaparım şok, şok, şok değeri taşımaz () Kadının teninin, canının, bedeninin selülit başlığı altında bu denli insafsızca araç gereç olabilmesi kadına şiddetin bir parçası Mektep öncesi verdiğim eğitime önem, bireysel olarak kurduğum dernek, Milli Eğitim Bakanlığı'yla işbirliğim, anneliğim ve selülitlerim? Göbekli bir adama yer vermez basınımız Selülitle yargılayıp, sunuş biçiminizle aşağıladığınız tenim ve bedenimle üç evlat dünyaya getirdim Ne selülitmiş, yıllardır eksik olmadı, haber değerini yitirmedi, gitti *

858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt