
Gülen Krep Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 2 çorba kaşığı un
- 1 çorba kaşığı sıvı yağ
- 3 çorba kaşığı maden suyu
- Ketçap
- Salatalık
- Zeytin
- Yeşillik
- Havuç
Gülen Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurtayı çırpıyoruz sonra maden suyu un ve sıvı yağı ekleyip, tekrar çırpalım.
- Bir adet krep çıkıyor bu tarifle benim piştikten sonra iki katlayın.
- Tabağa aldığımızda ketçapla gülen yüz yapıp, salatalık zeytinle gözler yeşillikle sakal yapalım.
- Havuç ile tacını yapalım ben patates kızartması ile saçlar yaptım lakin sizin isteğinize kalmış o isterseniz yapmayabilirsiniz siz ???? Afiyet olsun şimdiden????.