Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güllaç (Az Ölçü)

Güllaç (Az Ölçü)
0
41

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Güllaç (Az Ölçü) Tanımı İçin Malzemeler

  • 7 büyük yaprak güllaç
  • 7,5 su bardağı süt
  • 1,5 su bardağından 1 parmak fazla toz şeker
  • Yarım su bardağı ceviz (Çekilmiş olacak)

Güllaç (Az Ölçü) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak sütümüzü ve şekeri bir tencereye alırız ve karıştırırız.
  2. Şeker eriyince ocaktan alırız ve parmağımız 7 ye kadar saydığımız da yanmıyorsa tatlı imaline geçebiliriz.
  3. İlk yaprağı borcamımıza alırız üzerine gereğince süt şerbetinden ek ederiz.
  4. 4 kat olacak formda sürece devam ederiz.
  5. 4. Kata gelince ceviz serperiz ve öteki 3 yaprağı da birebir halde süt şerbeti dökerek üst katı da tamamlıyoruz.
  6. Sütünü çekmeye başlayınca dilimleyip süsleme yaparız 3 saat dinlendikten sonra servis ederiz. Afiyet olsun .
Güllaç (Az Ölçü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt