Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülşen Irgalamaz Beni Şarkısının Sözleri

Gülşen Irgalamaz Beni Şarkısının Sözleri
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gülşen Irgalamaz Beni Şarkısının Sözleri 2019 Bu konu; Gülşen Irgalamaz Beni Şarkısının Sözleri 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Gülşen yepyeni albümü Beni Durdursan Mı ile müzik marketlerdeki yerini aldı Ünl şarkıcının bu albümünden Irgalamaz Beni adlı şarkısının sözlerini bu sayfadan sizlerle paylaşıyoruz gulsenirgalamazbenisarkisininsozleri20195c579d0fbd7fbgulsenirgalamazbenisarkisininsozleri20195c579d0fbd7fbgulsenirgalamazbenisarkisininsozleri20195c579d0fbd7fb Gülşen Irgalamaz Beni Şarkı Sözü Geç yanımdan, sokağımdan, hayatımdan çıkma Görmüyorsun, geçmiyorsun kenarından yapma tek yanlı ama bütün techizatlı Bir aşkla karşındayım mizaç zaaflı Alt tarafı sevgilin var sözde zamanlı Çok kötü şeyler olacak beni durdursan mı Irgalamaz beni vazgeçmem hayatta Cümbür Cemaat gidicek yanında ben kalıcam Gitsin kimin olursa olsun demişsin Hay hay seni mi kırıcam Yan fakat senin olucam Irgalamaz beni vazgeçmem hayatta Herkes gidicek yanında ben kalıcam Gitsin kimin olursa olsun demişsin Pardon sana mı sorucam Ast ki senin olucam Geç yanımdan, sokağımdan, hayatımdan çıkma Görmüyorsun, geçmiyorsun kenarından yapma tek yanlı lakin tam techizatlı Bir aşkla karşındayım huy zaaflı Alt tarafı sevgilin var sözde zamanlı Çok fena şeyler olacak beni durdursan mı Irgalamaz beni vazgeçmem hayatta Cümbür Cemaat gidicek yanına ben kalıcam Gitsin kimin olursa olsun demişsin Hay hay seni mi kırıcam Tabi ki senin olucam Irgalamaz beni vazgeçmem hayatta Cümbür Cemaat gidicek yanına ben kalıcam Gitsin kimin olursa olsun demişsin Pardon sana mı sorucam Yan ki senin olucam Söz: Gülşen Müzik: Gülşen Albüm: Beni Durdursan mı (2019)  

858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt