Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülşen Saklandım İzlerinde Şarkısının Sözleri

Gülşen Saklandım İzlerinde Şarkısının Sözleri
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gülşen Saklandım İzlerinde Şarkısının Sözleri 2019 Bu konu; Gülşen Saklandım İzlerinde Şarkısının Sözleri 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Beni Durdursan Mı adlı albümüyle 2019 yılına çabuk bir antre yapan Gülşen tam 10 parça kültürlü bu albümünde Bu parçalardan biri olan Saklandım İzlerinde şarkısının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz 1549245724 1549245724 gulsensaklandimizlerindesarkisininsozleri20195c579d2097162gulsensaklandimizlerindesarkisininsozleri20195c579d2097162gulsensaklandimizlerindesarkisininsozleri20195c579d2097162 Duydum ancak unutmuşsun beni Geçmiyormuş adım bile Demlenmiş her gün başka biri Dinlenmiş sonra göğsünde Ben hala bitmemiş gibi Tek bir gün gitmemiş gibi Gözünden düşmemiş gibi Saklandım izlerinde Oralardan duyuyorsan Dön bana dön bana Dön bana dön bana Buraları özlüyorsan Dön bana dön bana Dön bana dön bana Kesmez beni hiç bir anı Yetmez o meşhur zamanda Hap değil bu sefer Dudaklar teni buzdan da soğuk olsa Tenine sarınca rahatlar anca bu beden Kesmez beni hiç bir hatıra Yetmez o meşhur zamanda Ilaç değil bu sefer Dudaklar teni buzdan da soğuk olsa Tenine sarınca rahatlar anca bu beden İmkansız mı tövbe de Duydum oysa unutmuşsun beni Geçmiyormuş adım bile Demlenmiş her gün başka biri Dinlenmiş daha sonra göğsünde Ben hala tamamlanmamış gibi Tek bir gün gitmemiş gibi Gözünden düşmemiş gibi Saklandım izlerinde Oralardan duyuyorsan Dön bana dön bana Dön bana dön bana Buraları özlüyorsan Dön bana dön bana Dön bana dön bana Kesmez beni hiç bir hatıra Yetmez o ünlü zamanda Ilaç yok bu sefer Dudaklar teni buzdan da soğuk olsa Tenine sarınca rahatlar anca bu ceset Kesmez beni hiç bir hatıra Yetmez o ünlü zamanda Hap değil bu sefer Dudaklar teni buzdan da soğuk olsa Tenine sarınca rahatlar anca bu gövde İmkansız mı tövbe de Pişmanlık de Tövbe de Söz Müzik: Gülşen  

858,506Konular
983,084Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt