Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İmam hatiplilere yönelik dört ay evvelki kelamları nedeniyle tutuklanan Gülşen için mahkeme tahliye kararı verdi. Mahkeme, Gülşen hakkında verdiği tahliye kararında, konutu terk etmeme halinde isimli denetim kararı verdi.
İmam hatip liselilere yönelik 4 ay evvel sarf ettiği kelamlardan ötürü hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik yahut aşağılama” argümanıyla soruşturma başlatılan müzikçi Gülşen, 25 Ağustos'ta tutuklandı. Gülşen'in tutuklanması tüm toplum kesitinden reaksiyon görürken, Gülşen, Bakırköy Bayan...
Şarkıcı Gülşen, 30 Nisan'da verdiği bir konser esnasında İmam Hatip Liselilerine yönelik kelamları nedeniyle geçtiğimiz günlerde tutuklanmış ve akabinde isimli denetim kaidesiyle tahliye edilmişti.
Gazeteci Talat Atilla, 29 Ağustos’ta tahliye olan Gülşen hakkındaki konut mahpusu kararı öncesi...
Dört ay önce verdiği bir konserde imam hatip liselilere yönelik kullandığı sözleri Ağustos ayında gündem olan ve tutuklanan, ardından da ev hapsi kararıyla tahliye edilen Gülşen hakkında dün 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
Hâlâ ev hapsinde olduğu için Gülşen bugün İzmir'de...
Gülşen'in tabirlerinin de yer aldığı münasebette Gülşen'e ilişkin ' Bana gereksinimim bir çocuğum var. Ben cürüm işlemedim. Tutuksuz yargılanmamı talep ediyorum.' cümleleri de geçiyor.
Gülşen sözünde "Ben hata işlemedim. Bana muhtaçlığı olan bir çocuğum var. Bana gereksinim olunan her an...
Şarkıcı Gülşen'e verilen tahliye kararı sonrası avukatı Emek Emre, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki meydanda basın mensuplarına açıklama yaptı. Avukat Emre, "Tahliye konusunda çok memnunuz. Geçen hafta perşembeden beri hüzünlü ve tasa edici bir süreç yaşadık. 25 Ağustos Perşembe...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.