Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülşen'in tutukluluğuna itiraz edildi

Gülşen'in tutukluluğuna itiraz edildi
0
48

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
171926.jpg

Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik kelamları dün deverana sokulan sanatçı Gülşen, tutuklandı.

Gülşen Çolakoğlu'nun avukatı Emek Emre tarafından İstanbul Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilmek üzere tutukluluğun kaldırılması talebiyle itiraz dilekçesi sunuldu.

Ne olmuştu?

Kıyafetleri ve LGBTİ'ye verdiği takviye nedeniyle hükümetin gayesinde olan Gülşen'in dün 4 ay evvel bir konserde imam hatiplilere yönelik kelamlarının olduğu görüntü sirkülasyona sokuldu. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı jet soruşturma başlattı ve sanatçı hakkında gözaltı kararı verildiğini yandaş Sabah Gazetesi duyurdu. İlerleyen saatlerde Gülşen polis grupları tarafından konutundan gözaltına alındı.

Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen Gülşen hakkında savcı tutuklama talep etti, hakim de tutuklama kararı verdi ve Gülşen, Bakırköy Cezaevi'ne gönderildi.

Similar threads

İstanbul'da dört ay evvel verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik sarf ettiği kelamlar nedeniyle hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik yahut aşağılama’ hatasından soruşturma başlatılan müzikçi Gülşen, bugün Zorlu'daki konutundan alınıp getirildiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği kelamları nedeniyle tutuklanan daha sonra itiraz üzerine konutu terk etmemek kuralıyla tahliyesine karar verilen Gülşen Çolakoğlu'nun avukatı Emek Emre, bugün öğlenden sonra İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Gülşen'in tabirlerinin de yer aldığı münasebette Gülşen'e ilişkin ' Bana gereksinimim bir çocuğum var. Ben cürüm işlemedim. Tutuksuz yargılanmamı talep ediyorum.' cümleleri de geçiyor. Gülşen sözünde "Ben hata işlemedim. Bana muhtaçlığı olan bir çocuğum var. Bana gereksinim olunan her an...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Şarkıcı Gülşen’in Nisan ayında verdiği bir konserde imam hatiplilerle ilgili söylediği kelamların yer aldığı bir görüntü, bugün yandaş basın ve troll hesaplar tarafından sirkülasyona sokuldu. Üzerinden 4 ay geçen olay hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Sanatçı Gülşen'in Nisan ayında bir konserde imam hatipliler hakkında söylediği kelamlar bugün toplumsal medyada ve kimi basın organlarında dolanıma sokuldu. Gülşen'in dört ay evvel söylediklerine ait bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yandaş Sabah Gazetesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt