Gün Heyeti Sağlıklı Granola Bar Tanımı İçin Malzemeler
- 1/2 (yarım) su bardağı kızılcık, kurutulmuş
- 1 su bardağı gün kurusu
- 1/2 (yarım) su bardağı kuru üzüm
- 1 yemek kaşığı bal
- 3 su bardağı yulaf
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1/4 (çeyrek) çay kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) su bardağı yarı tatlı çikolata kesimleri, süt eserleri içermez
- 1 çay kaşığı vanilya özü
- 2 yemek kaşığı chia tohumu
- 1/2 (yarım) su bardağı kabak çekirdeği, çiğ
- 1/2 (yarım) su bardağı ayçekirdeği, çiğ
- 2 su bardağı su
Gün Heyeti Sağlıklı Granola Bar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Fırını evvelden 250 ° derecede ısıtalım bu sırada tepsiye yağlı kağıt serelim.
- Mutfak robotundaki su hariç tüm materyalleri birleştirip yavaşça doğranana kadar karıştırın.
- Ardından suyu ekleyin ve karışana kadar devam edin.
- Hazırlanan karışımı yağlı kağıda serelim ve eşit formda dağıtalım.
- 20-25 dakika yahut yavaşça kızarana ve sertleşene kadar pişirin.
- Tamamen soğuması için tepsiyi diğer tepsiye alt üst edin ve yağlı kağıdı denetimli formda kaldırın, akabinde çubuklar halinde kesin. Afiyet olsun.