Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gün Sofralarının Baş Tacı Patatesli Meze

Gün Sofralarının Baş Tacı Patatesli Meze
0
21

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Gün Sofralarının Baş Tacı Patatesli Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 6-7 adet kornişon
  • 4-5 kaşık dolusu süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı dolusu kırmızı toz biber
  • 6-7 adet orta uzunluk patates
  • Karabiber,tuz
  • 2 diş sarımsak

Gün Sofralarının Baş Tacı Patatesli Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Patatesleri ikiye bölüp haşlayın.
  2. Patates ezeceğiyle püre haline getirin.
  3. İçine küçük küçük kornişon turşu doğrayın,karabiber ve tuz ek edip yoğurun.
  4. Küçük uzunluk borcama alıp yayın,elinizle düzeltin.
  5. Sarımsakları bi tutam tuzla dövün.
  6. Süzme yoğurdun içine koyup karıştırın. (tuz oranını damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz. )
  7. Patatesin üzerine dökün.
  8. En üste tereyağında eritip içine toz biber ekleyin ve yoğurtlamanızın üstüne dökün. Afiyet olsun.
Gün Sofralarının Baş Tacı Patatesli Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt