Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Günahların Affı İçin Duâ

Günahların Affı İçin Duâ
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Günahların Affı Duâsı,

Dua: Allahümme inni zalemtü nefsi zulmen kesiran la yağfiru'zzünube ille ente fağfirli mağfireten min ındike inneke ente'lğafuru'rrahim

Anlamı: Allahim! Kendi nefsime cok zulmettim, Senden baska günahlari bagislayacak, affedecek yoktur Indi Ilahinden beni bagisla (yargila) ve beni esirge (aci) Zira bagislayan (Gafur) acıma eden, aciyan (Rahim) fakat sensin*

Similar threads

Gunahların Affı Duası, Dua: Allahumme inni zalemtu nefsi zulmen kesiran la yağfiru'zzunube ille ente fağfirli mağfireten min ındike inneke ente'lğafuru'rrahim Anlamı: Allahim! Kendi nefsime cok zulmettim, Senden baska gunahlari bagislayacak, affedecek yoktur Indi Ilahinden beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Günahlardan Arınmak İçin Dua günahlardan arınma duası günahlardan temizlenmek için dua günahtan arınma duası günah Günahlardan temizlenmek için dua Allah günahlarımızı affetsin meleklerimgunahlardanarinmakicindua5c543e6d61d44alt اللّهُمَّ اِنّي ظَلَمْتُ نَفْسِي ظُلْماً كَثِيراً وَ لاَ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Tahiyyatın ardından salli-bârikten sonra selam vermeden namazda okunabiliecek dular... Tahiyyatın Ardından Salli-bârikten Sonra Okunacak Dualar Kişi teşehhüd (tahiyyat duası) ve salli-bârikten sonra Kur’ân ve sünnette zikredilen dualardan Arapça olarak dilediğini okuyabilir. Bunlardan bazıları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
NAMAZ DUALARI 1768 Ebû Hüreyre (radıyallâhu anh) anlatıyor: Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) namaz için tahrime tekbirini alınca kıraate geçmezden önce bir müddet süküt buyurmuştur Ben: Ey Allah'ın Resûlü, dedim, anam babam sana feda olsun, tekbir ile kıraat arasındaki süküt esnasında ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
İsmi Azam ve Esmaül Hüsna Duaları 1 ?1? ?? ????? ?????? ?????? ????? ???: ?????? ????????? # ????? ???????: ?????????? ????? ???????? ??????? ??????? ??????: ????? ?????? ? ????? ??? ????? ?‘???? ????????? ???? ???? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ???? ??????? ?????? ??????: ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt