Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunaydın Mesajları Babaya

Gunaydın Mesajları Babaya
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Babaya Gunaydın Mesajları

Babanıza ozel Gunaydın mesajları arıyorsanız size ve babanıza ozel birbirinden guzel Gunaydın mesajları sizlerleAşağıdaki gunaydın mesajları ile gunaydın diyebilirsiniz

Gunaydın babacım gunun guzel gecsin

Babaların en tatlısına en şirinine Gunaydınlar

Babacığım bir gunumde değil her gunumdesin Gunaydın Gunun Guzel Gecsin

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın canımsın Gunaydın Babacığım

Seni cok seviyorum Hayatın anlamı ve tum guzelliklerini oğreten adam canım Babam Gunaydın

Gunaydın hayatım tek erkeği Gunaydın canım Babam

Dertler Olsada omrumuzde ışık bitmez Kalbimizde Yine Gulerek Başlıyacağız Babacığım

Sen Benim Canım Sen Birtanem Sen benim Gunum Karanlık Sabahlarımı Aydınlatansın Gunaydın Canım Babam

Ailemin reisi, buyuk aşkım Medarı iftiharım sevgilim herşeyim Gunaydın Babacığım

Babam olduğun icin mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın Gunaydın Babam

Canım babacığım Varlığın hep yureğimi ısıttı, bana mutluluk ve guven verdi Seni seviyorum iyiki varsın Gunaydın

Derdimi, neşemi, huznumu, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım Gunaydın

Gunaydın Evimizin guneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgiler Babacığım

Similar threads

Romantik Kısa Gunaydın Mesajları Romantik Gunaydın mesajları arasından sectiğimiz Romantik Gunaydın mesajlarının en guzellerini sayfamızda bulabilirsiniz ALT :wwwupluploadsgunaydin22044gunaydin22044ALT Gunaydın Gul Yuzlum Gunaydın sevgilim Gunaydın hayatımın anlamı gunumun ışığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
2019 Yılına ozel Duygusal Gunaydın mesajları hazırladık sizler icin bircok guzel mesajı bir araya getirdik beğeneceğinizi umarak bu guzel mesajları sizlerle paylaşıyoruzSevdiklerinize Gunaydın demenin en guzel yolu icin sayfamızdaki Duygusal Gunaydın mesajlarını kullanabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Arkadaşıma Kısa Gunaydın Mesajları Sevdiğiniz arkadaşlarınıza ozel Gunaydın mesajları derleidk sizler icinArkadaşlarınıza bu guzel kısa mesajlarla Gunaydın demek harika olacaktırBeğeneceğinizi umduğumuz cok guzel Arkadaşa ozel Gunaydın mesajları Arkadaşıma kucak dolusu sevgiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Aşkıma Kısa Gunaydın Mesajları Gunaydın dunyalar guzeli biricik sevgilim hadi uyan artık ac gozleri kocacım seni cok ozledim Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın Gunaydın gecenin karanlığında yolunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
En Guzel Gunaydın Mesajları Aşk Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın Haydi kalk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt