Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acil pc parası lazım olduğundan satılık
Fiyat: 25K
Şimdi sorulara gelelim:
Scyi nasıl kuracağımki?
Siteyi komple satın alıyorsunuz içindeki tüm üyeleriyle cartu curtuyla ne varsa birlikte istediğiniz vdsye kurulumda yardımcı olurum.
Sizin sc pub olmadımı ya?
Benim publadığım sc ilk sürümü...
'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...????
1. Birçok ünlü, 'Altın Kelebek Ödül Törenleri'nde gösterildikleri adaylıklarından yandaş basın...
Coca Cola'nın tersten okunuşu ne açıklama eder
Neskafe, kola ve pepsi içmek caizmidir
Değerli hocalarım ilk olarak hepinizi hürmet ve sevgi ile selamlıyorum Uzun zamandan beri akıllarda hep soru işareti bırakan coca colanın tersten okunuşunun sahiden fena bir anlamı varmı ? Bu konuyu eminimki...
Cod4'ün multiplayerine girdiğimde oyun kapanıyor, splash ekranı çıkıyor ama menü gelmeden uygulama çöküyor; aynı sorun başka oyunlarda da oluyor Virtual Tennis 3 gibi
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: iw3mpexe
2 Güzel bir voleybol oyunu arıyorum, lan üzerinden oynanabilirse benim...
Merhaba arkadaşlar , benim elmacık kemiğimin hemen orda kızarıklık var ve fazla kaşınıyor üstüne bide beyaz şeyler var toz gibi, muhtemelen deri parçacıkları Normalde zaten benim derim her zaman soyuluyor kuru olduğundan fakat bu sefer fakat nedense korkuttu Korkutmasının sebebi de apış arasında...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.