Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güney Korenin Popiler Yemeği (Kimbap)

Güney Korenin Popiler Yemeği (Kimbap)
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
guney-korenin-popiler-yemegi-kimbap.jpg

Güney Korenin Popiler Yemeği (Kimbap) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 çay bardağı yağsız tuzsuz haşlanmış pilav (Damak zevkinize daha uygun olmasını isterseniz biraz yağ ve tuz katabilirsiniz ben ekledim)
  • 1 adet salatalık
  • 1 adet havuç
  • Ton balığı (1 kutu)
  • Sosis
  • 1 adet haşlanmış yumurta (İsteğe göre)
  • Mayonez

Güney Korenin Popiler Yemeği (Kimbap) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak pirincin üzerini geçecek halde su ekleyip isteğe bağlı tuz ekleyip (ben ekledim) pişirelim. (haşlandıktan sonra isteğe bağlı içine 1çay kaşığıından az sirke ve şeker ekleyebilirsiniz) ben eklemedim daha sonra ılımaya bırakalım.
  2. Ton balığını mayonezle karıştıralım.
  3. Salatalıkları jülyen keselim.
  4. Daha sonra havuçları jülyen halinde keselim ve az yağda kavuralım.
  5. Sosisleri uzun uzun kesip onları da az yağda pişirelim.
  6. Yumurta eklemek isterseniz yumurtaları katı pişirin ve jülyen kesin.
  7. Düz bir tabana (Varsa suşi yapma matının üzerine) streç yayalım ve üzerine haşladığımız pirinci fotoğrafta olduğu üzere yayalım.
  8. Sonra gereçleri (Havuç, salatalık, sosis, ton balığı) pirincin üzerine dizelim sonra streci sıkıca saralım ve dilimleyelim.
  9. Üzerine isteğe bağlı susam ya da çörek otu ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun❤.
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt