Günlerce Bayatlamayan Simit Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için:
- 125 gram margarin yahut tereyağ
- 1 kahve fincanı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı sirke
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 adet yumurta (Sarısı içine akı üstüne ayırıyoruz )
- Aldığı kadar un
- Yumurta akı
- Susam
Günlerce Bayatlamayan Simit Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Uygun bir kabın içerisine oda sıcaklığındaki margarini yahut tereyağını ve başka materyalleri alalım aldığı kadar un ile yoğuralım.
- Şekil verirken parçalanmaması gerekiyor.
- Hamuru simit formunu yahut damla biçimini verdikten sonra evvel yumurta akına sonra susama buluyoruz.
- 170 derecede yaklaşık 15 20 dakika denetimli pişiriyoruz.Afiyet olsun şimdiden ????.