Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

gunluk sac modelleri ve resimli anlatımları

gunluk sac modelleri ve resimli anlatımları
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
gunluk sac modelleri,resimli gunluk sac modelleri,gunluk sac modelleri ve yapılışları2019 gunluk sac modelleri

gunluk sac modelleri resimli anlatımları
imagesgunluksacmodelleriveresimlianlatimlari5ad4e328a128f
Evde Yapabileceğiniz Sac Modellerinden ornekler
imagesgunluksacmodelleriveresimlianlatimlari5ad4e32a022fb

Similar threads

Sac Topuz Modelleri Yapılışı Sac Topuz Modelleri Nasıl Yapılır Resimli Anlatım Evde bir davete yada akşam yemeğine giderken cok cabuk hazırlanmanız gerekebilir Bu gibi durumlarda uzun saclara sahip kişiler icin evde kendi başlarına hazırlayabilecekleri pratik ve şık topuz sac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Mısır Orgu Tekniği,Mısır Sac Orgusu Tekniği,resimli sac orgusu modelleri,Mısır sac orgusu modelleri resimli anlatım,Mısır Orgusu nasıl orulur imagesmisirsacorgusunasilorulurresimlianlatim5ad4e924867a7 imagesmisirsacorgusunasilorulurresimlianlatim5ad4e925dc643...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Yuz Şekline Gore Resimli Sac Kesim Modelleri Yuz tipininize gore sac şeklini belirlemek Saclarımıza uygulayacağımız işlemlerin neticesinde en iyi sonucu almanın birinci kuralıdır Bu nedenle Yuz Tipine gore Sac modelini ve Sac Kesim şeklini belirlemek başlangıc icin en onemli husustur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Sonbahar Kış Sac Modelleri 2019 2019 Gelecek kış moda olacak en guzel ve en yeni sac modelleri arasından sectiğimiz sac modleleri hakkında sizler ekısa kısa bilgiler vermek istiyoruz 2019 yılının sonbahar ve kış aylarında moda olacak sac modlelerindne sadece bir kacı sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Kısa sac kullanımı Ozellikle kış aylarında rahatca kullanacağınız kısacık saclar, bereler ve şapkalarla harika bir uyum sağlamaktadırUnluler tarafından sıkca tercih edilen bu sac modeline pixie, yani peri kesim deniyor Banyonun ardından dakikalarca saclarınızı şekillendirmeye gerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt