Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güveç Tava

Güveç Tava
0
56

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
guvec-tava-1.jpg

Güveç Tava Tanımı İçin Gereçler

  • 4 patlıcan
  • 1 patates
  • 1 havuç
  • 1 su bardağı bezelye
  • 1 soğan
  • 250 gram kuşbaşı et
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
Kızartmak İçin
  • Sıvıyağ

Güveç Tava Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etler tencereye alınır, haşlanır. Patlıcanları küp küp doğranır, tuzlu suda bekletilir.
  2. Suyu süzülür. Patates ve havuçlarda küp küp doğranır.
  3. Tavada yağ ısıtılır. Yağ ısınınca patlıcan, patates, havuç kızartılır (Çok fazla değil yalnızca çiğ tadı gitmeli).
  4. Soğanlar az ölçüde yağda kavrulur.
  5. Salça suda açılır. Bütün gereçler son olarak birleştirilir; tuz, karabiber de ek edilir ve güveçlere eşit dağıtılır.
  6. Fırın evvelce 200 derecede ısıtılır, güveç tava pişirilir.
 
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt