Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveç

Güveç

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
guvec-1.jpg

Güveç Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet patates
  • 1 kase bezelye
  • 1 kase taze fasulye
  • 1 kase arpacık soğan
  • 1o dış kadar sarımsak
  • 1 su bardağı domates sosu
  • 2 tatlı kaşığı tatlı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Tuz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 4-5 modül kemikli et
  • 1 su bardağı su

Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kemikli etleri güvecin tabanına yerleştirin.
  2. Patatesleri küp küp doğrayın.
  3. Diğer materyalleri de ekleyin ve baharatları ve zeytinyağını ek edin ve harmanlayın.
  4. Harmanlanan zerzevatları teminat alın.
  5. Üzerine 1 bardak ( şayet biraz sulu olsun isterseniz 1,5 su bardağı su ekleyin)suyu ilave edin üzerini kapatıp 250 derecelik ısınmış fırında 40-45dk pişirin afiyet olsun ????????.
Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,501Konular
982,656Mesajlar
30,408Kullanıcılar
lillyyyhighSon üye
Üst Alt