Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçde Et

Güveçde Et
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
guvecde-et-1.jpg

Güveçde Et Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilo et kaburga yada kuş başı karışık da ola bilir zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 adet soğan
  • 6- 7 diş sarımsak
  • Tuz

Güveçde Et Tanımı Yapılışı

  1. Eti yıkayıp tencere alalım.
  2. Üzerine zeytin yağı koyup 1 -2 sat bekletelim.
  3. Daha sonra orta ateşte suyun salana kadar pişirelim. Bu esnada tereyağı ve tuzu da ekliyelim şayet pişmese 1 -2 su bardağı su ekliyebilirsiniz.
  4. Pişdikden sonra güveçlere hisse edip üzerine soğan sarımsak koyalım.
  5. Folyo kapatıp 250 derecede 1sat pişirelim. Deniyenler afiyet olsun ????.
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt