Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Alabalık

Güveçte Alabalık
0
56

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80

Güveçte Alabalık Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet alabalık
Sosu için;
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı (isteyen arttırabilir)
  • 3-4 diş rende sarımsak
  • Yarım limon kabuğu rendesi
  • Yarım limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Domates sosu

Güveçte Alabalık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sosu hazırlayıp vaktimiz varsa ayıklanmış balıkları sosa yatırıyoruz.
  2. Birkaç saat buzdolabında bekletiyoruz. Bu sosla çok lezzetli bir balığımız olacak.
  3. Güvece balığı koyalım, arpacık soğan ve mantar da koyabilirsiniz. Ayrıyeten lezzet katacaktır.
  4. 180 derece fırında pişirelim. Afiyetle inşâallah. ????.
Güveçte Alabalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Fırında Alabalık Tanımı İçin Materyaller Balık sosu için; 10 adet temizlenip yıkanmış alabalık10 yemek kaşığı zeytinyağı2 çay kaşığı pulbiber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kekik1 adet limon suyuTuz Garnitür için; 3 – 4 adet patates3 adet soğan6 – 7 diş sarımsak4 adet defne yaprağı ( isteğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Fırında Alabalık Tanımı İçin Gereçler 4 tane ayıklanmış alabalık1 baş sarımsakYarım çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 tatlı kaşığı kekik, karabiber1 tane kuru soğan1 tatlı kaşığı kajun baharatı Fırında Alabalık Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Güveçte Nohut Tanımı İçin Malzemeler 3 su bardağı nohut200-250 gram kadar dana kuşbaşı10 adet arpacık soğan3 diş sarımsak2 yemek kaşığı tereyağı ve sıvı yağ1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçasıTuz1 çay kaşığı kimyon, pul biber, toz biberYarım çay kaşığı karabiber, biberiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
4 kişilik Pişirme süresi 25 dakika Zorluk Derecesi 2 Malzeme 4 adet alabalık (200 grlık ayıklanmış) 1 çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı 1 çay bardağı badem filesi ½ limonun suyu 2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un 1 çorba kaşığı soya sosu Tuz Karabiber Hazırlanışı • Tavada Bizim Ayçiçek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Alabalık esasen tatlı su balığı olması nedeniyle sofralarda her dönem yer bulabilen, doğal yağlar açısından zengin, lezzetli ve oldukça doyurucu olan bir balık türüdür. Fırında veya tavada alabalık tarifi balıkeseverlerin yakından ilgilendiği konular arasında yer alıyor. En güzel alabalık yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,505Konular
982,826Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt