Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Barbunya

Güveçte Barbunya
0
120

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
guvecte-barbunya.jpg

Güveçte Barbunya Tanımı İçin Gereçler

  • 2 poşet yaş barbunya benim buzluğumda vardı
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı salça biber domates karışık
  • 1 kesim kemik ve suyu
  • 1 adet havuç

Güveçte Barbunya Tanımı Yapılışı

  1. Ben barbunyaları yaşda olsa suda beklettim daha hoş oluyor.
  2. Öncelikle eti küçük bir kesim koyduğum için küçük bir tencerede bayağı pişirdim yumuşayıncaya kadar.
  3. Akabinde güvece soğanla tereyağını erittim .
  4. Soğanlar ölünce salçayı ekledim ve az su koydum blendra vurdum soğanlar olsun diye.
  5. Daha sonra için doğradığım havucu ve eti ekleyip kavurdum.
  6. Barbunyayı attım kavurdum.
  7. Sonra etin suyunu ve birazda olağan su ekledim .
  8. Karabiber, tuz dileğe nazaran ölçüsünü ekledim afiyet olsun.
 

Similar threads

Güveçte Dana Kuyruğu Etinden Barbunya Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo barbunya *Yarım kilo dana kuyruğu eti *4 soğan *2 patates *4 domates *1 kırmızı biber *1 baş sarımsak *1 havuç *1 tatlı kaşığı salça *Karabiber, tuz, kimyon, acı biber, sumak, kekik, reyhan Güveçte Dana Kuyruğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,317Kullanıcılar
AbbbazSon üye
Üst Alt