Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güveçte Et Sote

Güveçte Et Sote
0
21

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Güveçte Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kuzu kuşbaşı
  • 400 gram dana kuşbaşı
  • 2 adet sivri biber
  • 2 adet kapya biber
  • 4 adet büyük domates
  • 10 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
Üzerine
  • Tereyağı

Güveçte Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Domatesleri, biberleri ve sarımsakları doğrayarak tuz, baharat ve etlerle birlikte güzelce harmanlayın ve güvece koyun.
  2. Üzerine tatlı kaşığı ile tereyağı modülleri da ekleyerek ıslatılmış yağlı kağıtla ağzını kapatın.
  3. 220 derece fırında yaklaşık 2 saat pişirin. Ortada bir güvecinizi karıştırmayı ihmal etmeyin ???? (süre fırına nazaran değişebilir).
Güveçte Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt