Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güveçte Kuru Fasülye

Güveçte Kuru Fasülye
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
guvecte-kuru-fasulye.jpg

Güveçte Kuru Fasülye Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo kuru fasülye
  • 500 gram kuş başı et
  • 2 adet kuru soğan
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Karabiber, tuz, zeytinyağ

Güveçte Kuru Fasülye Tanımı Yapılışı

  1. Kuru fasulyeleri akşamdan ıslatıyoruz .
  2. Sabah kalktığımızda suyunu süzüp tencereye koyuyoruz ve üstüne soğuk su döküp haşlamaya bırakıyoruz.
  3. Kuru fasulyeler haşlanırken kuşbaşı etlerimizi öbür bir tencerede pişmeye bırakıyoruz .
  4. Kuru soğanlarıda küp küp doğruyoruz ve pişirdiğimiz etlerin içine bırakıp soğanlar pembeleşinceye kadar kavuruyoruz .
  5. Salçalarımızı ekliyoruz ve haşladığımız kurufasulyeleri tencerenin içine döküyoruz.
  6. Birazda bu formda kavuruyoruz ve göz kararı sıcak suyu üzerine çıkacak halde döküyoruz ve pişmeye bırakıyoruz.
  7. İnmeye yakın tuzu nuda atıp altını kapatıyoruz servis esnasında isteğe bağlı. Karabiber dökebiliriz afiyet olsun.
 
858,477Konular
981,283Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt