Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Nohut

Güveçte Nohut
0
20

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Güveçte Nohut Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı nohut
  • 200-250 gram kadar dana kuşbaşı
  • 10 adet arpacık soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı tereyağı ve sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon, pul biber, toz biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber, biberiye

Güveçte Nohut Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tereyağı ve sıvı yağı güvece alıp, eriyince arpacık soğanları 5 dk kavuruyoruz.
  2. Sarımsakları ekleyip 2-3 dakika daha kavuruyoruz.
  3. Kuşbaşı etlerimizide koyup, rengi dönünce salçaları ve baharatları ekleyip, kavuruyoruz.
  4. Son olarak nohutlarımızıda ekleyip, suyunu ek ediyoruz ve pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun????.
Not: Baharatları damak tadına nazaran koyabilirsiniz. Arpacık soğanı yerine küçük doğranmış 1 adet soğanda kullanabilirsiniz. Yemeklerin yapılış görüntüleri için instagram sayfamı takibe almayı unutmayın. Herkese kolay gelsin????.

Güveçte Nohut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,480Konular
981,424Mesajlar
29,590Kullanıcılar
Üst Alt