Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güveçte Sebzeli Kemikli Et

Güveçte Sebzeli Kemikli Et
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
guvecte-sebzeli-kemikli-et.jpg

Güveçte Sebzeli Kemikli Et Tanımı İçin Gereçler

  • 2 paket kemikli et
  • 4 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • Tuz
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • 2 adet domates
  • 2 adet patates
  • 4 adet sarımsak
  • 4 adet minik kuru soğan
  • 3 bardak sıcak su
  • Aleminyum folyo

Güveçte Sebzeli Kemikli Et Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Güvece sıvı yağımızı alalım. İstenilen formda doğranmış kemikleri etleri güvece alalım uygunca kavuralım.
  2. Doğranmış biberleri, patatesleri üzerine koyalım.
  3. Soyulmuş sarımsak ve soğanları soyup bütün biçimde üzerine koyalım.
  4. Doğranmış domatesleri en üzerine doğrayalım. Bütün baharatları atalım.
  5. 3 su bardağı sıcak suyu ekleyelim.
  6. Alüminyum folyo ile ağzını sıkıca kapatalım.
  7. Kapağınıda kapatalım pişmeye bırakalım.
  8. Yaklaşık 50 dakika sonra pişmiş olacaktır. Afiyet olsun.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt