Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye

Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye
0
111

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
guvecte-sucuklu-kuru-fasulye.jpg

Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Gereçler

• 2 su bardağı fasulye
  • 1 soğan ince doğranmış
  • 1 kase domates püresi (yazdan yapmıştım olmasada olur)
  • 1 çorba kaşığı domates yada biber salçası
  • 2 yeşil biber
  • 1 havuç
  • 100 gram kadar sucuk ince doğruyoruz
  • 1 büyük çay bardağı sıvı yağ
  • Damak zevkimize nazaran tuz
  • 1 tatlı kaşığı kadar
  • Çok az kimyon

Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı

1. Aslında akşamdan ıslasak daha çabuk pişer lakin ben ıslamıştım evvel fasulyeyi bir haşladım altını kapatım .
  2. Sıcak suyun içinde o beklerken biz içini yapalım.
  3. Soğanı sıvı yağ da kavuruyoruz.
  4. İçine sucuğu ek edelim kavuralım.
  5. Üzerine domates ,biberleri, salçayı ek edelim bi kaynatalım .
  6. Fasulyemizi süzelim.Havuçla birlikte ek edelim.
  7. İçine 3 bardak kaynar su ek edelim.
  8. Sıcak suyumuz bulunsun fasulye çektikçe ilave edelim.
  9. Fasulyeler çatlayınca tuzunu ek edelim çok az kimyon serpelim gazını alır.
  10. Bir de asla demir kaşık kulanmayalım fasulye pişmez tahta kaşık kullanandım afiyet olsun ????.

Similar threads

Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller 3 su bardağı şeker fasulye1 orta uzunluk soğan3 adet biber1 yemek kaşığı salça2 yemek kaşığı yağTuzBiberSucuk Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı Güveci ısıttıktan sonra küp küp doğranan soğanlar yağ ile kavrulur. Biber ve salça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı kuru fasulye1 orta boy kuru soğan1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı acı biber salçası100 gram sucuk (4 e bölün)TuzYarım çay bardağından az zeytinyağı1 litre su Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Güveçte Sucuklu Yumuşacık Kuru Fasulye Tanımı İçin Gereçler 3 su bardağı ıslanmış kuru fasulyeYarım türk kahvesi fincanı zeytinyağı1 adet orta uzunluk soğan2-3 diş sarımsakBir ölçü küçük doğranmış sucuk1 dolu yemek kaşığı salça1 er tepeleme çay kaşığı tuz, karabiber, toz kırmızıbiber, pul biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Güveçte Sucuklu Fasulye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 1,5 su bardağı kuru fasulye1 adet küçük uzunluk soğan1 küçük kase sucuk2 yemek kaşığı salça3 yemek kaşığı zeytinyağıTuzSu Güveçte Sucuklu Fasulye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk evvel fasulyemizi düdüklü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye1 adet orta uzunluk soğan1 diş sarımsak1 küçük havuçYarım kapya biber (olmadığı için ben kullanmadım)1 kaşık domates salçası1 kaşık biber salçasıİstenilen ölçüde sucukZeytinyağıTuz, karabiber, kimyon Sucuklu Kuru Fasulye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt