Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güveçte Türlü

Güveçte Türlü
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
guvecte-turlu-8.jpg

Güveçte Türlü Tanımı İçin Materyaller

  • 300 gram dana eti
  • 3 adet patates
  • 2 adet patlıcan
  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 4 adet sivri biber
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet çarliston biber
  • 5 adet domates
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Sıvıyağ
  • Tuz kekik
  • 2 yemek kaşığı salça

Güveçte Türlü Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle eti biraz suyla haşlamayı bırakalım. Et haşlanırken bizde materyalleri doğrayalım doğradığımız gereçlerin hepsini 1 yemek kaşığı salça koyarak harmanlayalım ve güvece bütün gereçleri koyalım.
  2. Haşlanan ette kalan bir kaşık salçayı koyup biraz da salça ile pişmesini sağlayalım.
  3. Daha sonra sebzelerimizi üzerine döküp güvece üzerine kekik tuz tereyağı sıvı yağ koyarak sıcak su ek edelim ve ocağa alalım.
  4. Ocakta kaynadıktan sonra kısık ateşte etler yumuşayana kadar pişirelim. Deneyenlere afiyet şifa olsun❤️
 
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt