Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güzel sözler sms için..

Güzel sözler sms için..
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hoş sözler sms için aşkıma güzel sözler askima güzel sözler aşkıma sms bir insan bilmiyorsa ne istediğini askima sms Ahmağa yüz, aptala söz vermeğe gelmez Zeki erkeğin arkasından, kadını da yüzüne karşısında öv Aşk mücadelesi yok, uğraş aşkı içinde ol Bir Takım kitaplar tadılmak, bazıları yutulmak ve fazla azı da hazmedilmek içindir Bir insan hangi limana varmak istediğini biliyorsa , onun için her rüzgar uygundur Borçlu olup düşünmektense uyuz olup kaşımak yeğdir Boşboğazı ateşe atmışlar odun yaş diye haykırmış Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, ufak beyinler ise kişileri konuşur Dünya ve ahrette yanmanın yolu plajlardan geçer Düşmanlarınızı affedin bu bir büyüklüktür Ama onları unutmak büyük bir aptallıktır Eğer güneşi kaçırdım diye gözyaşı dökersen yıldızları da kaçırırsın Önceden bir insan ilim uğruna para harcardı Şimdi ise insanlar ilim sayesinde para kazanıyorlar Gözlerimizi oymuşlar simdi de göremiyoruz diye bizi kınıyorlar Hafif acılar konuşabilir fakat derin acılar dilsizdir Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür İstediğini söyleyen, İstemediğini işitir İyi bir okçu yayı ile yok hedefi ile bilinir İyi dostluklar, hesapsız kurulur Kainatta tesadüfe, tesadüf edilmez Kele yıkandın mi ? demişler tarandım bile demiş Kimse, işitmek istemeyenler değin sağır değildir Kimse, görmek istemeyenler değin âmâ değildir Kusuru kendisine söylenmeyen adam ayıbını maharet sanır Kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik, ama bu arada çok basit bir sanatı unuttuk İnsan gibi yaşamak Neden iki kulağımıza karşılık bir dilimiz var? Fazla dinleyelim az konuşalım diye! Ne kadar eksik bilirseniz; o kadar kuvvetle müdafaa edersiniz Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır Otuz yıl eğri gelişen ağaç bir yılda doğrulmaz Pek horozlar vardır ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar Ölülerin çenesini bağlarlar, burada gördüklerini orada söylemesinler diye Ölümün bizi nerede beklediği emin değil , iyisi mi biz onu her tarafta bekleyelim Rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolu, uyanmaktır Cana Yakın olmayı taahhüt edebilirim; nesnel olmayı asla Sakladığın bir giz senin esirindir Açığa vurursan sen onun esiri olursun Sakın etik kurallarını çiğnemeyin çünkü öcünü çabuk alır Serseri, cahil bırakılmış çocuğun büyümüşüdür Silgi kullanmadan fotoğraf çizme sanatına hayat diyoruz Ulu çamlar, fırtınalı diyarlarda yetişir Yarışı kazanalar, defalarca yavaş ve devamlı gidenlerdir Zayıf yanını bilen enerjik, kuvvetsiz yanına hükmeden daha güçlüdür “Dün gece hatırından çıkmak istedim seni, yazdım bir sigaranın üzerine ismini, sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden lakin nerden bilirdim seni duman duman içime çektiğimi! “Dünyada iki âmâ tanıdım; biri beni görmeyen sen, biri de senden başkasını görmeyen ben Kim demiş Avrupa’nın insanları medeni Anadan Doğma bedeni Hedef olmaksa medeni Desenize hayvanlar sizden daha uygar… “On kişi sev dokuzuncusu olayım, bir birey sev sonuncusu olayım “Seni kuytu ağacındaki bir mahkumun hayatı sevdiği dek seviyorum “Sevmek akarsu, sevilmek şeker, bizim gibi sevenler çayı şekersiz içer “Yaşadığın dünya, yarattığın dünyadır “Güneşi sevdiğini söylüyorsun güneş çıktığında perdeleri örtüyorsun Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıktığında kapıları kapatıyorsun Yağmuru sevdiğini söylüyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun “Bayan birincil öpücükte neler kazanacağını bilemez, ama son öpücükte neler kaybettiğini bilir “Sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince de karıncalar balıkları “Gülü öylesine sevmelisin ama soranlara dikeni değil diyebilmelisin “Deniz ya kudurmalı ya durulmalı, hançer ya ardına kadar saplanmalı ya kınında durmalı Sevecekse insan ya ölümüne sevmeli, veya hiç ONUN GÜZELLİĞİNİ HERKES GÖRÜYORSA O KENDIMCE EKSIK GÜZELDİR CÜMBÜR CEMAAT BİLİYORSA O BENCE HİÇ GÜZEL DEĞİLDİR ONUN GÜZELLİĞİNİ YALNIZ BEN GÖRÜYORSAM BU SEVGİDİR ONUN GÜZELLİĞİNİ YALNIZ BEN BİLİYORSAM BU AŞKTIR HİÇ KİMSE BİLMİYORSA BU YANLIZLIKTIR HAYAT YAŞANDIĞI DEK VARDIR GERİSİ YA HAFIZALARDAKİ HATIRA YA HAYALLERDEKİ ÜMİTTİR HÜSRANI İSE BİRTEK YERDE KABUL EDİYORUM YAŞAMAK VARKEN YAŞAYAMAMIŞ OLMAKTA Ne dünden daha eksik Ne yarından daha çok Seni bugünde, Dün olduğu gibi Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan halk müziği vardır ama asla unutulmayan, işte sende onlardansın! Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine bütün duygularımı yüklediğim, yıldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla Yaşam ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün Deli ve çılgın dalgalara can atarak girmezsin Sakin sular kendini muhakkak etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin in saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her tarafta kuştüyü vadiler Bulutlara o kadar baktım Lakin derhal sadece güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri Fazla şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma HATIRLAR MISIN! SEN DOĞDUĞUNDA AĞLARKEN CÜMBÜR CEMAAT GÜLÜYORDU PEK BİR ÖMÜR GEÇİR AMA HERKES AĞLASIN ÖLDÜĞÜNDE SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM TEKRAR BİR TANE SEN EDEMEDİLER IRK TANIDIM YILDIZLAR GİBİYDİYLER HEPSİDE GÖKYÜZÜNDEYDİ AMA BEN GÜNEŞİ YANİ SENİ SEÇTİM SENİN İÇİN BİN YILDIZDAN VAZGEÇTİM (fakat sen anlamadın eyvah!) MINIK KELEBEĞİN TÜL KANATLARININ PIRILTILI TOZLARI PARMAK UÇLARIMA KARIŞTI ONLAR ORDAN NE ZAMAN UÇARLAR SEN YÜREĞİMDEN NE ZAMAN? GÖZLERİN GÖZLERİMDE, ELLERİN ELLERİMDE, KALBİN İÇİMDE VE RUHUN BEDENİMDE OLDUĞU SÜRECE SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM DUYUYORUM SANA DOKUNAMAMANIN EZİKLİĞİNİ VE DÜŞÜNÜYORUM AŞIK OLMANIN REZİLLİĞİNİ İNAN YANINDAYKEN ÇEKİYORUM EN ÇOK HASRETİNİ BU AKŞAM İÇİMDE OLAĞANDIŞI BİR SIKINTI VAR DÜNYADA BENZERI BİR BEN KALMIŞIM GÜYA CÜMBÜR CEMAAT NERDE ÜZÜNTÜ VARSA BIRAKMIŞ BEN NERDE BULDUYSAM TOPLAMIŞ ALMIŞIM ÖNÜMDE SÖĞÜT AĞACI HERZAMANKI HALİYLE, BIÇARE HAVUZ SU SICACIK, INSANLAR SUSMUŞ GÜRÜLTÜSÜZ BİR YAĞMUR GİBİ BAŞLADI BENDE KONUŞMAK İHTİYACI! GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR BEN SENİ SEVİYORUM SEN SEVMESENDE OLUR NASIL DOLDURDUYSAN HAYATIMI VARLIĞINLA, BENDE KÂĞIDA DÖKMEK İSTERİM ADIMI DAIMA DUDAKLARIMLA DUDAKLARINA BİR ILK GİBİ YAŞAYACAĞIM İÇİMDE, KALAN SON SEVGİ PARÇASINI SENİNLE, SAKIN AYRILMAYALIM AŞKIM ÖLSEM BİLE ELLERİNDE BU GÜZEL AŞKIMIZA NOKTA SIRALAMA, SANA KUCAK DOLUSU VİRGÜL GETİRDİM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM Hiç sönmeyecek olan sevgimiz yavaşça başlamıştı, Solmayacak bir gül olarak hafifçe açılmıştı, Gezdik,dolaştık çocukça oyunlar oynadık, Lakin birbirimizden hiçbir zaman bıkmadık, Hatırlar mısın ilk çıkışımızı,yüzünde her zaman o tatlı gülüşün, Keşke dakikaları geçmeseydi bitmesini istemediğim o günün benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerdeılık bir yaz gecesi zift karası yüzün kah yaşanmışlığa, kah yaşanacaklara bir küfür savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gerçekler yüzüne dönüp ardına bakmalı korkmamalısın bir kere daha, bir kere daha demelisin(Keder evine döndü) Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor! Bir kat daha değil sevgi katından diğer,tat bulamadım alemde tadından diğer,dunya da ne bir tac ne de bir lezzet,baki saltanatindan baskaOzluyorsa ozlenen ozlemek guzeldir,donecekse beklenen beklemek güzeldir, seviyorsa sevilen iste o herseye bedeldirEger kalbim seni unutacak kdr sıradan ise,ellerimde onu parcalayacak kdr asildirBen senin dun sevmedim,cunku dun bitti,ben seni bugünde sevmedim cünkü bugünde bitecek,ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek DuYGuLaR VaRDıR aNLaTıLaMaYaNSeVGiLeR VaRDıR KeLiMeLeRe SıĞMaYaNBaKıŞLaR VaRDıR iNSaNı öMüR BoYu aĞLaTaNYoLLaR VaRDıR aŞıLMaSı zor oLaN KaLPLeR VaRDıR aCıLaRLa PaRÇaLaNaNVe millet VaRDıR HiÇ uNuTuLMaYaNSaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN BeNiM SeVGiM MeZaRa kadar oLaNLardanSın Aşkta yarın yoktur sevgili Süre ileri doğru değil, içeri, yüreklere, derinlere doğru işlemeye başlar, bilgeleşir Hiç bilmediği sezgileriyle buluşur Yükü fazla ağırdır, kendiyle buluşmuştur Keza dışındadır dünyanın, ayrıca de ortasında Hindistan'da Ganj Nehri'nin kıyısında yakılan yoksul adamın hissettikleride onunladır, yitirdikleri de Newyork'ta, bir sokakta, o kartondan kulübesinde yaşamış kadının çıplak yalnızlığı da Her şey onunladır, ona emanettir yari, lakin o, çıldırtıcı bir yalnızlık içindedir yine de ALMIş ELiNE BiR çIçEK, SEVECEK SEVMEYECEK, ULAN EşOgLU EşEK çIçEK NERDEN BiLECEK yaşıyorsam gelecek gönlerin bana seni getireceğine inandığım içindir Sensiz Kaldı Bu Gözler Sensiz Kaldı Bu eller Bosver Canım Sensiz de geçer bu günler YanLızlık gözüktü Bir sabahleyin Vakti Karşıki Dağın arkasında Yeni Bir Gün Deyilmiş meğer gördüğün o ışık saçan sıcak şey kolay olmayacak seni hatırlamamak şayet gece gündüz ağlayacağım ne olursa olsun bi tanem sensiz yasamaya alısacağım BENI KAYBEDERSEN BIRDAHA KATIYEN BULAMAZSN O AC GOZLU KALBINE DAR BATMASIN Unut dediler unuttum Fakat seni değil unut diyenleri aşkım seni günde bir defa düşünüyorum o da 24 saatime maloluyor gülü bir seni hergün gülü soluncaya kadar seni ölünceye değin seveceğim hoşuna gitmek kolaydırsevilmek zordurmühim olan hoşlanmak yok sevilmeye laik olmaktır bir gün benden ayrıldıgında ole birini sevki sana savuracagım kurşunların önüne geçebilecek değin cesur olsun dünyada böylece insan tanıdım senin gibi değildi çünkü onlar bintaneydi sen birtanesin yaşadığım aşkların en güzeli TARAMAM SACIMI DAĞINIK DESİNLER, GÜZEL GİYİNMEM YOKSUL DESİNLER, SEVEMEM KİMSEYİ SÖZLÜ DESİNLER, SEN TESKERE ALANA DEK Halk Müziği tanıdım yıldızlar gibiydiHepsi parlıyordu,tümü gökteydilerLakin ben yalnızca seni,güneşi seçtimBir güneş uğruna bin yıldızdan vazgeçtim yağmurlu yurıştım dün gece ben ağladım o yağdı o gökyüzünü güneşi bulutları bense senin aşkını anlattım BİR GÜN CEHENNEMDE KARŞILAŞABİLİRİZ SEN KALP HIRSIZI OLDUĞUN İÇİN BENSE TANRIYI BIRAKIP SANA TAPTIĞIM İÇİN ÖGRENIRKEN HASRETINLE SEVISMEYI GÖZ YASLARIM AKABILIRLER ÖZGÜRCE ICMDE BÖYLECE GÜZELSİNKİ ONU KİRLETMEYEYECEGİM SENİNLE Biz sevdiğimizi,öpücük niyetine değil,ALLAH'ın bir emaneti bilip,aynı yastıkta ömür sürmek için severiz sen seversin sevdiğin seni sevmez gider diğer birine aşik olup başka birini sever diğer biride onu SEVMEZ Hepsi gidici sen daimi,tümü anlık sen yaşam boyu,hepsi çocukca sen gerçekce,hepsi öylesine sen ölesiyeAğlama şayet bir yerlerde bir gülüşün için yaşayan wardır seni benden fazla seven bulabilirsen ben seni unutmaya razıyım böylece birini sewki,sen onun için ölmeye hazırlanırken,o senin için çoktan ölmüş olsun aşk bir sudur iç iç kudur pozitif içme musluk suyudur sen seni seveni göremeyecek değin körsen seni sevende aşkını söyleyemeyecek dek gururludur ısıgının vurdugu kumsala kırık bır dal ucu ile SENİ SEWİYORUM kâğida dökmek isterdim ama senin hırçın bir dalga olup ta gelip onu silmen den korkuyorum hayatıma geldin tüm verimsiz çöller yeşerdi sözde yeryüzünde ağlayan çocuk kalmadı güldü toprak güldü gökyüzü mavi daha mavi yeşil daha yeşil acilen seninle bugün hiç yüz vermedim güneşeseni anlatıp hava attım çiçeklereadını yazdım göğün en yüksek tepesine diğer taraftan bağırdım duydun mu seni çok seviyorum diye hoşuna gitmek kasırgada kalmış gül misali masum dikenlerini rüzgara aleyhinde savurmuş seningibi aglamayi bil, gülmeyi unutma, sevmeyi bil sevilmeden yapma, beni hatirla demiyom ama unutma HAYATTA BİR YANLIŞI BİRKERE YAP ÇÜNKÜ YAPILACAK DAHA ÇOK YANLIŞ VAR bin sene ömrüm olsa bin yıl seniseverim bin sene senin olsam bin yıl daha isderim aldığımda son nefesimdin sen benim, verdiğim de ise ecelim olmuşsun seni sensiz yasamak inan fazla gücüme gıdıyor