Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Guzellik sırları suna dumankaya

Guzellik sırları suna dumankaya
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Guzellik sırları
suna dumankaya Guzellik sırları

Aşağıda sorucevap şeklinde Suna DUmankaya'nın guzellik sırlarına ulaşabilirsinizimagesguzelliksirlarisunadumankaya5ad4ef8b2a97apng

imagesguzelliksirlarisunadumankaya5ad4ef8c72811

SİVİLCESİYAH NOKTA

S: Benim sorunum yaklaşık 8 senedir uğraştığım sivilcelerim 17 yaşımdan itibaren ilac tedavileride uygulamama rağmen bir turlu sonuc alamadım Ozellikle regl donemimde cok artıyorlar Onerebileceğiniz bir şey var mı?

Bir cay kaşığı kuru maya,

bir toz haline getirilmiş Aspirin ve

bir cay kaşığı oksijenli suyu karıştırın

Bunu sivilceli bolgeye uygulayıp 20 dakika bekletin

Sorunum burnumun ustundeki siyah noktalar onlardan hic bir şekilde kurtulamıyorum bana bir oneride bulunabilir misiniz?

C: 1 yemek kaşığı yoğurda rendelenmiş bir limon kabuğu ve bir kaşık mısır unu ekleyin Bunu karıştırıp yuzunuze surun ve 15 dakika bekletin

Benim cildimin t bolgesi siyah noktalarla dolu Teşekkur eder, başarınızın devamını dilerim

C: Bir cay kaşığı mısır unu, eşit miktarda kil, krem ve suyu karıştırıp yuzunuze surun ve 5dakika beklettikten sonra ovarak cıkarın

S: Akne icin ve aknenin gecmeyen izleri icin etkili bir cozum var mı? Teşekkurler

C: Aknelerin oluşmasında yediklerimiz de etkili Bunun icin kuruyemiş ve asitli iceceklerden uzak durmalısınız Bir cay kaşığı beyaz kil, bir cay kaşığı limon suyu ve bir aspirini toz haline getirip karıştırın Cildinizdeki sivilcelere 4 gun boyunca bu karışımı uygulayın

S: 36 yaşındayım yuzumde ve boynumda siyah noktalar oluşmakta,yağlanmalar meydana gelmekte bunun icin neler yapmalıyım?

C: Kil maskesini uygulayabilirsiniz Sevgiler

S: Benim cildim kuru ama siyah noktalarım var Onerileriniz icin şimdiden teşekkur ederim

C: 1 cay kaşığı kil, eşit oranda mısır unu ve kremi karıştırıp su ile kıvama getirin Haftada 1 gun 5 d yuzunuze surun ve ovarak cıkarın Doğal peeling ve siyah noktalara iyi gelir

S: Cildinde ergenlik sivilcileri var Ne yapmamızı onerirsiniz? Cok teşekkur ederiz

C: Yapmanız gereken ilk iş yediklerinize dikkat etmek Kuruyemiş, hayvansal gıdalar ve asitli iceceklerden uzak durun Onereceğim doğal formul ise şoyle: Her gun bir su bardağı suda bir tutam kızıl kantaron otunu 5 dakika kaynatın, cay gibi demleyin Suyuyla yuzunuzu yıkayıp, posasını da sivilcelerin uzerinde bekletin Eğer bunu yapmak size zor gelirse, ikinci bir yol daha var Bir cay kaşığı kuru maya, bir toz haline getirilmiş Aspirin ve bir cay kaşığı oksijenli suyu karıştırın Bunu sivilceli bolgeye uygulayıp 20 dakika bekletin

KILCAL DAMAR

C: Kılcal damarların caresi

at kestanesi kabuğundadır

Kabuğundan kestaneyi cıkarın ve iyice rendeleyin Cam kavanoza koyun

Ustune cıkacak kadar zeytinyağı doldurun Guneşte 20 gun bekletin ve suzun Her sabah cildinize surun Kılcal damarların coğalmasını engeller

S: yuzumdeki damarlarım o kadar belirgin ki fondoten surmeden dışarı cıkamıyorum At kestaneli tarfinizi 2 aydır kullanıyorum, acaba bir şeyleri yanlış mı yaptım?

C: doğru yapıyorsunuz Ama sabırlı olmak lazım ayrıca dışarıya cıkarken koruma faktorlu krem kullanmayı ihmal etmeyin

S: Yuzumde kılcal damarlar cok belirgin, bu sorunu gidermek icin ne yapmam gerekiyor? Teşekkur ederim

C: At kestanelerni kabuğundan cıkarın ve iyice rendeleyin Cam kavanoza koyun Ustune cıkacak kadar zeytinyağı doldurun Guneşte 20 gun bekletin ve suzun her sabah cildinize surun

GENCLİK İKSİRİ

S: genclik iksirini soylemeniz mumkun mu?

Bir demet maydanozu guzelce yıkadıktan sonra elinizle parcalayarak, ağzını kapatabileceğiniz bir kaba koyun Bir baş sarımsağı soyun ve tanelerini butun olarak maydonozun icine ekleyin 56 adet limonu sıkıp maydanoz ve sarımsakların ustune gelecek şekilde dokun Kapağını kapatıp 1 gun bekletin Ertesi gun suzerek kullanıma hazır hale getirin 1 corba kaşığı tuketilebilirsiniz Balla da tatlandırılabilir