Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gyeranmari (Rulo Sarılmış) Omlet

Gyeranmari (Rulo Sarılmış) Omlet
0
99

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
gyeranmari-rulo-sarilmis-omlet.jpg

Gyeranmari (Rulo Sarılmış) Omlet Tanımı İçin Gereçler

  • 6 adet yumurta
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 3-4 kısım taze soğan
  • 1 adet uzun sosis(zorunlu değil)
  • 1 küçük kase kaşar peyniri
  • Tuz
  • Tereyağ

Gyeranmari (Rulo Sarılmış) Omlet Tanımı Yapılışı

  1. Kırmızı soğan, taze soğan ve dişiler küçük ebatlarda doğranır.
  2. Kırmızı soğanlar tavaya alınır ve sotelenir.
  3. Az su ekleyip karıştırıp bir mühlet sonra tekrar az su ekleyip sürece devam edilir.
  4. Şeker kullanmadan soğanı karamelize edilmiş olur.
  5. Taze soğan ve sosisler eklenir ve kısa mühlet daha sotelenir.
  6. Başka bir kapta kırılmış çırpılmış yumurtalara eklenir ve karıştırılır.
  7. Büyükçe bir tavaya tereyağı alınır.
  8. Yumurtalı karışımdan bir miktat tavaya aktarılır. (tavanın yeri kaplanacak ve kalın olmayacak miktarda).
  9. Yumurta pişmeye başladığında rulo halinde sarılmaya başlanır.
  10. Rulo sardıkça tavada açılan yerlere kalan yumurtalı karışım aktarılır.
  11. Yumurta harcı bitene kadar rulo sarma sürecine devam edilir.
  12. Rulo sarılan omlet iki parmak kalınlığında dilimlenerek servis edilir.
???? iç gerecinin isteğe bağlı olarak çeşitlendirilmesi mümkündür.

???? kore omleti olarak geçer ve kırmızı ve taze soğan kullanılır.

Afiyetle ❤️.
 
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt