iltasyazilim
FD Üye
1984 yılında Diş Protez ve Hissizlik programı ile öğretime başlayan Yüksekokulumuza 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 7 maddesinin “d fıkrası uyarınca 721985 tarih ve 8512153 sayılı kararıyla Odyometri, Yerine KoymaOrtez, Diş Yerine Geçen Kimse, Radyoloji, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Laboratuar programları eklenmiştir
19901991 öğretim yılında Hemşirelik programı açılmış, ancak sonradan yurt genelinde ön lisans düzeyindeki Hemşirelik programları kapatılmıştır
acilen Yüksekokulumuzda, Ivedi yardım, Diş yerine geçen kimse, Odyometri, Yedek Ortez, Radyoloji, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Laboratuvardan oluşan 7 program bulunmaktadır
Öğrencilerimiz 20022003 öğretim yılından itibaren, Sağlık Durumu Iş Liselerinden sınavsız antre sistemi ile gelmektedirler Sınavla girilen dönemde olduğu gibi, sınavsız antre döneminde de Yüksekokulumuz, ortaöğretim galibiyet ortalaması yüksek olan öğrencilerin ilk sırada tercih ettikleri mektep olma özelliğini korumaktadır (Kontenjanlar, meslek lisesi mezunlarınca doldurulmaktadır Fazla düşük ihtimalle, açık kaldığı taktirde genel lise mezunları da tercih yapabilmektedir)
İletişim Bilgileri
Adres: Hacettepe Üniversitesi
Sağlık Durumu Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Adnan Saygun Caddesi
DBlokları 3 Kat
06100Samanpazarı ANKARA *
19901991 öğretim yılında Hemşirelik programı açılmış, ancak sonradan yurt genelinde ön lisans düzeyindeki Hemşirelik programları kapatılmıştır
acilen Yüksekokulumuzda, Ivedi yardım, Diş yerine geçen kimse, Odyometri, Yedek Ortez, Radyoloji, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Laboratuvardan oluşan 7 program bulunmaktadır
Öğrencilerimiz 20022003 öğretim yılından itibaren, Sağlık Durumu Iş Liselerinden sınavsız antre sistemi ile gelmektedirler Sınavla girilen dönemde olduğu gibi, sınavsız antre döneminde de Yüksekokulumuz, ortaöğretim galibiyet ortalaması yüksek olan öğrencilerin ilk sırada tercih ettikleri mektep olma özelliğini korumaktadır (Kontenjanlar, meslek lisesi mezunlarınca doldurulmaktadır Fazla düşük ihtimalle, açık kaldığı taktirde genel lise mezunları da tercih yapabilmektedir)
İletişim Bilgileri
Adres: Hacettepe Üniversitesi
Sağlık Durumu Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Adnan Saygun Caddesi
DBlokları 3 Kat
06100Samanpazarı ANKARA *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.