Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hafif 2 Kişilik Yaz Tatlısı

Hafif 2 Kişilik Yaz Tatlısı
0
84

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
hafif-2-kisilik-yaz-tatlisi.jpg

Hafif 2 Kişilik Yaz Tatlısı Tanımı İçin Gereçler

• Yarım su bardağı un
  • Yarım su bardağı şeker
  • 2 buçuk su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 1 paket şekerli vanilin

Hafif 2 Kişilik Yaz Tatlısı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tüm materyaller tencereye alınır çırpılır pişinceye kadar karıştırılır.
  2. Kuplara konup üstü süslenir.
  3. Buzdolabında 2 saat bekletilir.Kolay hafif bi tatlı oluyor afiyet olsun.

Similar threads

Cilekli Magnolya (En Hafif Yaz Tatlısı) Tarifi İcin Malzemeler *1 litre sut *2 paket eti cicibebe *1 bardak dovulmuş fındık *2 yumurta *2 yemek kaşığı un *2 yemek kaşığı nişasta *2 yemek kaşığı tereyağ *1 paket krema *1 paket vanilya *10 adet cilek isteğe bağlı *2 adet muz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Hafif Yaz Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Muhallebisi için; 1 paket süt1 su bardağı irmik1 çay bardağı pirinç unu1 çay bardağı nişasta1 su bardağı şeker ( isteyen 1.5 su bardağı kullanabilir damak zevkinize bağlı)1 paket vanilya Üzeri için : 1 paket çikolata sosu2 su bardağı süt Hafif Yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Pratik Fit Yaz Tatlısı (Glutensiz) Tanımı İçin Materyaller 4 yemek kaşığı yulaf unu (ben yulaf ezmesi vardı bilendırdan çektim)1 yumurta sarısı2 su bardağı süt (ben laktozsuz kulandım)2 yemek kaşığı bal1 büyük şeftali1 çorba kaşığı yulaf ezmesi1 tatlı kaşığı bal (kulandım şeftali çok tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Tel Şehriye Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 4 su bardağı süt1 su bardağı tel şehriye2 yemek kaşığı sıvı yağ3 yemek kaşığı nişasta1 su bardağı şeker (Daha az konulabilir)1 paket vanilya Süsleme için; CevizHindistan cevizi Tel Şehriye Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Telli Gelin Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 1 lt.süt1 su bardağı şeker3 yemek kaşığı un3 yemek kaşığı nişasta1 su bardağından biraz az kavrulmuş kadayıfYarım su bardağı h.cevizi1 yemek kaşığı tereyağ yahut margarin1 paket vanilin Üzeri için; Ceviz ve kavrulmuş kadayıf Telli Gelin Tatlısı Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt