Hafif Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı dolusu un
- 3 yemek kaşığı dolusu nişasta
- 2 yemek kaşığı irmik
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 1 paket vanilya
- 1 paket burçak bisküvi
- 1.5 yemek kaşığı tereyağı
Hafif Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kreması için süt, şeker, un, irmik ve nişasta tencereye alınıp kaynayıp koyulaşana kadar pişirilir.
- Ocaktan alınıp vanilya ve tereyağı ilave edilir. Karıştırarak sıcağı ile erimesi sağlanır.
- Bisküviler iyice çekilir ve eritilmiş tereyağı ile karışır.
- Aynı cheescake tabanı yapar gibi bardakla borcama bastırılır daha sonra kremayı da döküp dolapta dinlendirilir.
- Dilediğiniz gibi süsleme yapabilirsiniz. Deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun .