Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hafif Ve Doyurucu (Yumurtalı Pazı Kavurması)

Hafif Ve Doyurucu (Yumurtalı Pazı Kavurması)

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
35
F-D Coin
94
hafif-ve-doyurucu-yumurtali-pazi-kavurmasi.jpg

Hafif Ve Doyurucu (Yumurtalı Pazı Kavurması) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 bağ pazı
  • 2 adet yumurta
  • 1 diş sarımsak isdeğe bağlı
  • 1 çay bardağının yarısı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı zirveli tuz
Sosu için
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber

Hafif Ve Doyurucu (Yumurtalı Pazı Kavurması) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tencereye 1 litre kadar su koyup ocakta kaynamaya bırakalım.
  2. Bu ortada pazıları fazla kalın olmayacak halde doğrayalım.
  3. Güzelce yıkayıp kaynayan suya atıp fazla ezmeden haşlayalım.
  4. Pazılar haşlandıktan sonra suyunu güzelce sıkalım sulu kalmasın.
  5. Tavaya sıvı yağ ve doğranmış sarımsağı ek edip biraz kavuralım.
  6. Daha sonra yumurtaları kırıp pişirelim tuzunu ekleyip pazıları ek edip tekrar karıştıralım.
  7. Pazıyla yumurtayı uygunca kavuralım ve ocaktan alıp servis tabağına koyalım.
  8. Üzerine yoğurdu dökelim farklı bir sos tavasında sıvı yağ ve toz biberi biraz yakıp üzerine dökelim.
  9. Pazı kavurmasını soğumadan sıcak olarak servis yapabilirsiniz afiyet olsun.
Hafif Ve Doyurucu (Yumurtalı Pazı Kavurması) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt