Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hafıza Güçlendirici Yöntemler

0
107

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Kendize aşağıdaki sorulaır sıkça soruyorsanız sizlere fantastik önerilerimiz olacak

Yaş, stres, hatalı besin alışkanlıkları gibi nedenlerle zayıflayabilen hafızayı sağlamlaştırmak için birkaç kayda değer noktaya dikkatli olmak tatmin edici olabilmektedir

Eğer gün içeriisnde kendinize bu soruları sık sık soruyorsanız dikkatli olmanızda yarar varOcağı kapattım mı, ütünün fişini çektim mi, ben şu anda bu odada ne yapacaktım? Bu soruları siz de zaman zaman kendinize soruyorsanız aşağıdaki yazımızı mutlaka okuyun

Yüksek sesle hafızaya alın Kapıyı kilitlemek, ilacınızı almak, ütünün fişini çekmek gibi işleri tekrar tekrar hatırlamamak olası Dışarı çıktığınızda tıpış tıpış eve geri gelmektense, bütün bu işleri yaparken kendi kendinize yüksek sesle söylerseniz hafızaya almış olursunuz Bugün ilacımı içtim Derhal kapıyı kilitliyorum gibi yüksek sesli hatırlatmalar işinizi kolaylaştırır

Aynı anda birden çok meslek yapmayı azaltın

Bir elinizle yemek yemeye çalışıp diğer elinizle telefonla mı konuşuyorsunuz? Fonda da radyo haberleri? Bazen başka şansınız yoktur, o gün içinde pat diye çok işi, görevi yapmak zorundasınızdır Fakat benzer anda öyle fazla işi yapmanın verimliliği düşürdüğü bir hakiki Bir işi yaparken diğeriyle ilgili yapılması gerekenleri halledip halletmediğinizi hatırlamanız olanaksızlaşabilir *

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt