Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haksız Baba Bedduası Geçer Mı?

Haksız Baba Bedduası Geçer Mı?
0
193

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar16 yaşındayımBen kültürel yönü zayıf bir ailenin çocuğuyumbabam güvenlik görevlisi,annem tarlada çalışıyormaddi olarak pek iyi olduğumuz söylenemezben küçüklüğümden beri kitap okurumben komünistimhayatı şimdiden çözdümbabam ve annem küçüklüğünden beri kavga ediyorbabam çok küfürbazanneminde ondan pek kalır yanı yokben onların hiçbir yönünü almadımben entelimküfür etmemsapıkça konuşmamdengesiz hareketler yapmaminsanlarla pek konuşmamaram herkesle soğukturherkesi lümpen olarak nitelendiririmneyse benim hiçbir kötü alışkanlığım yokbabam komünist olduğum için bana deli diyorküfür ediyorhatta ileri gidip bedduaediyorgerçekten iç huzurum psikolojim bozuldudayanamadım psikolog a gidip ilaç tedavisi oldumhala beddua ediyormalum yaz ayındayızherşeyi benden bekleme çalış diyorinsanlarla konuşmayı pek sevmediğimden çalışmak bana zor geliyorgarsonluk yapmaktan başka şansım yokbu yüzden bana beddua ediyorhuzurum kalmadıne tür adımlar atmam lazımyardımcı olursanız sevinirim

858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt