Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

halil ibrahim babür biyografi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
halil ibrahim babür biyografisi ve hayatı

Halil İbrahim Babür

6 Haziran 1987 yılında Bitliste doğdu 3 yaşına kadar burada yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte İstanbula yerleşti

Ilk ve Orta Öğrenimini, Üsküdarın Selimiye İlköğretim Okulun'da tamamladı Ufak yaşta futbola olan ilgisiyle birlikte amatör bir kulüpte futbol oynamaya başladı Bu sırada Üsküdar Burhan Felek Lisesine Lise Öğrenimi için tescil yaptırdı Tiyatroyla bu okulun 2 senesinde başladı Yaprak Dökümü, Gergedanlar, Martı gibi oyunlarda ufak roller ve dıştan aktif sorumluluklar almayı seçim etti
Mezun olduktan daha sonra 1 sene kadar AÇOK adlı özel bir tiyatro grubunda bulunan Babür, pat diye fazla şahsiyet ile farklı alanlara yönlendirilmiş oyunlarda oynadı sonra mezun olduğu okulun oyunlarını yönetmeye karar verdi Kral Ölüyor adlı oyunu hocasıyla beraber yönetip, değişik ödüllerle, yaptığı işi pekiştirdi 2005 yılının yaz sezonunda, Eftal Gülbudakın yönettiği ve İstanbul Büyük Kasaba Tiyatrolarının Uluslar arası Mekân Tiyatro Festivali adı aşağıda oluşturulan Köy Seyirlik oyunlarında oyuncu olarak yer aldı AÇOK tan ayrılmasıyla beraber, Erdal Cindoruk yönetimindeki İstanbul Yeni Sahne tiyatrosuna oyuncu olarak adım attı Keza bunların yanı sıra; hikaye ,şiir ve makale yazmaktadır 2008 yılında profesyonel olarak dizi filmlere adım attı

Şuanda da Pis Yedili dizisinde oynamaktadır

Alıntı *

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt