Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Halit Kıvanç'tan Üzücü Haber: 'Kimseyi Tanımıyor, Konuşamıyor ve Çok Hasta'

Halit Kıvanç'tan Üzücü Haber: 'Kimseyi Tanımıyor, Konuşamıyor ve Çok Hasta'
0
146

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-685540b9b22e4335c7b13db5d1b553a69ccce7ed.jpg

Duayen gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç'ın sıhhat durumu hakkındaki son bilgiyi Ertem Şener verdi. Ertem Şener toplumsal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada herkesi üzen bir açıklama yaptı.

Spor spikeri ve 'Var Odası' programının sunucusu Ertem Şener, geçen akşam Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 97 yaşındaki Halit Kıvanç'ın hasta olduğunu duyurdu. Şener, Kıvanç için dua istedi.

'Kimseyi Tanımıyor, Konuşamıyor ve Çok Hasta'

Ertem Şener, Halit Kıvanç'ın sıhhat durumuyla ilgili şu bilgiyi verdi:

“Halit Kıvanç ustamızı aradım dün akşam. Kendisini programımıza davet edecektim. Çok kıymetli ve değerli eşi, hanımefendi telefonu açtı. Sesini duymak istedim Halit Ağabeyimizin, ustamızın. ‘Mümkün değil şu an’ dedi ve ekledi; ‘Artık kimseyi tanımıyor, konuşamıyor ve çok hasta.’ Türkiye’ye maç anlatmayı, futbolu, sporu, konuşmayı öğreten büyük ustamız için lütfen dua edelim. Sesi ile büyüdük. Sesi ile bu işi sevdik. Bana daima sorarlar; Anlatıp da unutamadığın maç hangisi? Yanıt çok net. Doğal ki, Halit Kıvanç ustam ve İlker Yasin ile, büyüklerimle birlikte anlattığım, Fenerbahçe - Sevilla şampiyonlar maçı. Ne Ronaldinho’nun çalımları, ne Messi’nin büyük futbolu, ne Ronaldo’nun büyülü futbolu, ne diğerleri… Yalnızca Halit Kıvanç ile bir arada anlattığım Fenerbahçe - Sevilla maçı. Dua ediyoruz Halit Kıvanç ustamıza, büyüğümüze, Türkiye’nin sesine. Allah şifalar versin. Seni, sizi çok fakat çok seviyorum HALİT KIVANÇ hocam.”

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt