Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Halkın sevilen sanatçısı Haluk Levent ekranlara geri dönüyor! Resmen açıkladı...

Halkın sevilen sanatçısı Haluk Levent ekranlara geri dönüyor! Resmen açıkladı...

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
e7uZw_1632915631_548.jpg

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, SMA'lı çocuklar için televizyon kanalıyla el sıkıştığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Geçtiğimiz gün İstanbul'da  Rus Aleksandrov Kızılordu Korosuyla sahnede performans sergileyen şarkıcı Haluk Levent, sanatçılığının yanı sıra daha çok insani yönü zengin olup yaptığı yardım kampanyalarıyla gündeme geliyor.

btBG5_1632915654_8686.jpg

Sosyal medyasında gönderi yayınlayan Levent, “SMA’lı çocukların annelerine bir gelişmeyi haber edeyim. Bir TV programı yapmaya karar verdim. Ve bir kanalla anlaştım. Program müzik ve yardımlarla ilgili bir olacak. Ve her hafta bir SMA’lı çocuğumuzun da kampanyasını bitirmek için çalışacağız. Bence başaracağız.'' notunu düştü.

Şarkıcı Levent'in şuanda hangi televizyon kanalıyla anlaştığı bilinmiyor.

858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt