Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haluk Levent'ten Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu için duygusal paylaşım

Haluk Levent'ten Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu için duygusal paylaşım
0
52

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
haluk_leventten_baris_akarsunun_annesi_hatice_akarsu_icin_duygusal_paylasim_1636095783_744.jpg

Ünlü şarkıcı Haluk Levent Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyadan duygusal bir paylaşım yaptı. Levent, Akarsu'nun annesinin vefat ettiğini Star TV'deki yeni programının canlı yayınında öğrendiğini ifade etti.

Geçtiğimiz yıllarda çok genç yaşta trafik kazası geçirip hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, 15 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Dün akşam saatlerinde Star Tv'de yayın hayatına giren programında canlı yayın sırasında Hatice Akarsu'nun vefat haberini öğrendiğini ifade etti. Programında ihtiyaç sahiplerine yardım toplayan Haluk Levent sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirdi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak üzüntülerini dile getiren Levent, "Bugün Star TV canlı yayınında haberi aldım.
İçim kan ağladı. Oğlunu çok özlüyordun ondan oldu biliyorum. Güle güle Hatice anne" notunu yazdı.

bAJFj_1636096253_9354.jpg
haluk leventin hatice akarsu paylaşımı

858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt