iltasyazilim
FD Üye
Hamburger Ekmekli Pizzacıklar Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket hamburger ekmeği(8 adet)
*100 gr kaşar peyniri
*1 tane yumurta(sarısı)
*16 dilim salam
*200 gr sosis
*100 gr lor peyniri
Hamburger Ekmekli Pizzacıklar Tarifi Yapılışı Hamburger ekmekleri ikiye bölünür En alta ketçap veya salçalı sos da sürülebilir (Ben sürmeyi unuttum Böylede çok güzel oluyor)önce salam dilimini koyuyoruz Onun üzerine sosisleri doğrayarak koyuyoruz Lor peynirinden koyuyoruz Son olarak kaşar peynirini koyup fırına veriyoruz Bazılarının altına yumurtada sürdüm oda farklı bir lezzet veriyor 200 derecede ısıtılmış fırında kasar peyniri kızarana kadar pişiriyoruz
Afiyet olsun
*1 paket hamburger ekmeği(8 adet)
*100 gr kaşar peyniri
*1 tane yumurta(sarısı)
*16 dilim salam
*200 gr sosis
*100 gr lor peyniri
Hamburger Ekmekli Pizzacıklar Tarifi Yapılışı Hamburger ekmekleri ikiye bölünür En alta ketçap veya salçalı sos da sürülebilir (Ben sürmeyi unuttum Böylede çok güzel oluyor)önce salam dilimini koyuyoruz Onun üzerine sosisleri doğrayarak koyuyoruz Lor peynirinden koyuyoruz Son olarak kaşar peynirini koyup fırına veriyoruz Bazılarının altına yumurtada sürdüm oda farklı bir lezzet veriyor 200 derecede ısıtılmış fırında kasar peyniri kızarana kadar pişiriyoruz
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.