Hamburger Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet kızartılmış hamburger köfte
- 4 adet hamburger ekmeği
- 1 adet halka halka dilimlenmiş domates
- 1 adet halka halka dilimlenmiş soğan
- 2 yaprak marul
- İnce dilim 4 adet kaşar
- Minik kase mayonez
- Minik kase ketçap
- 3 adet halka dilimli kızarmış patates
- 2 adet kızarmış kanat
- 2 adet kızarmış but
Hamburger Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Hamburger ekmeğimizin içine köftemizi marulumuzu domatesimizi soğanımızı ve en üste de kaşarımızı yerleştirelim.
- Kaşar yerine öbür çeşit peynirde koyabilirsiniz.
- Ben köfteyi çok sıcak kullandığım için kaşar eridi. Siz dilerseniz tavada az bir ölçü eritebilirsiniz.
- Dilediğiniz sos ketçap vs kullanabilirsiniz. Hamburgerimiz hazır.
- Ben tahta üzerinde sunum yaptım yanına kızarmış patates ve butlarla zenginleştirdim. Size fikir olsun afiyet olsun ????