Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamile miyim yardımcı olun

Hamile miyim yardımcı olun
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gebe miyim asistan olun İyi günler arkadaşlar ben geçen ay regl olduktan 5 6 gün sonradan göğüslerim ağrımaya başladı ve hala ağrıyor dün akşam eşimle yürüyüşte de sol yanıma çok kötü ağrı girdi kaç kere oturup kalktım reglime sekiz gün var sizce gebe miyim ?  

Similar threads

Prezervatifle korunupta gebe kalan var mı yardım lütfen merhaba erkek arkadaşımla 10 gün önce ilişkiye girdik prezervatif yoluyla korunuyoruz 2 gün önce regl olmam gerekirdi ama hala olmadım ve regl olmadan bir hafta öncesinden göğüslerim ağrımaya başlardı şu an hiçbir şekilde ağrımıyor sizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sperm vajinama deydi bulaştı acaba Gebe olabilir miyim Merhaba bundan yaklaşık bir ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeli bir ilişkimiz oldu Boşalmadı ama şımartma suyu vajinama değdi Şüphelendim 15 gün sonradan regl oldum Olmam gereken tarihten iki gün önce fakat birincil idrarla hafif kir geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Anal bölgede sürtünmeli ilişki hamile miyim :( Merhaba lütfen çok sıkıntıdayım yardımı dokunacak olan herkes cevaplasın bundan üç hafta önce nişanlımla sürtünme ile ilişkiye girdik fakat arkama sürdürdü menisi aktı fakat vajinama indiğini sanmıyorum ben şüphelenip iki gün sonradan ertesi gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Hamile miyim ?? adetim gecikti ama sancım var Selamlama, Adete 6 gün kala eşimle korunmasız ilişkiye girdik,adetim 2 gün gecikti defalarca 12gün erken olurdu, bikaçgün kala ağrı ve göğüslerde hassasiyet olurdu ama şuan hiçbiri değil sadece kasıklarda adet ağrısından bambaşka bi sızı var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
sizce hamile miyim? merhaba ben üç aylık evliyim ve eşimle somut durumumuzu düzeltmeden bebek istemiyoruz ve bunun için eşim korunuyr eşi kondomla korunmasına rağmen gebe kalan var mıdır? benim adet olmam gereken tarihin üzerinden 14 gün geçti ama deneme yapmaya korkuyorum takviye edin nolur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,299Kullanıcılar
OxCatSon üye
Üst Alt