Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hamilemiyim nasıl anlarım kızlar ?

hamilemiyim nasıl anlarım kızlar ?
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
hamilemiyim nasıl anlarım kızlar ? merhaba ben normalde 26 günde bir adet görüyorum bu ay 29gün lakin hala olmadım ara ara adet sancıları oluyo göğüslerim şişti ve büyüdü geçen adetimden 4 gün önce hamile olma olasılığı doğmuştu adet görür görmez umudum kırıldı fakat olağandışı bi adet ti fazla artı ve 4 gün sürdü normalde 1 hafta sürerdi bu ay olmadım hamilemiyim sizce  

Similar threads

Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim ? Kızlar merhaba eşim gemi kaptanı olduğu için açıklanmış zamanlarda gorusebiliyoruz benim adet dongum 27 gündür bu ay yumurltama döneminin son günü ilişki yaşadım geçen hafta biraz kaşık ve bel ağrım oldu bu hafta regl hafta ama hiçbir bulgu değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kızlar yardım edin hamile miyim ??? Ben 31 mayısta birliktelik yaşadım evlencez zaten erkek arkadaşımla birliktelikten 8 gün sonradan adet oldum normal bir şekilde 19 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı güvenilir marka predictor sonrasında baştan adet oldum olağan bir şekilde ama bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Yerlesme kanamasi olduğu nasıl anlaşılır kızlar Selam 2 aydie klomen tadavisi görüyorum ilk ay tutmadı bu ay da yumurtam yeterince buyumedigi için catlatma ignesi olamadım Dün adet olmam gerekiyordu ama kahve ve pembe akintim oldu adet olucam sandim fakat olmadım adet belirtiledim de hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
FSH Hormonu nasıl düşer Adetim 2 gün geçikti hamilemiyim Ilk Önce merhaba arkadaşlar Benim serüvenim epeyce uzun31 Mayıs’ta ilk hamileliğimi yaşayıp 7 gün sonradan kimsal gebelik ile düşğk yaptımfakat bu hamileliği yaşamadan 1 ay evvelinde hormon testi yapmıştımFSH hormonum 10 çıkmıştıbu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Olay biraz uzun ama sıkılmadan okursanız bir çözüm yolu gösterebilirsiniz umarım; Üniversiteye yeni başlamıştım; Burası başlangıç Takriben 2 ay oldu ve kardeşim olarak gördüğüm arkadaşım bir kızdan hoşlandı Ilk dönemin bitmesine eksik kalmıştı Bende o kızın arkadaşını gördüm En öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt